Kipa'nın Gönüllü Toplum Elçileri Gençler İçin Çalışıyor - Son Dakika
Güncel

Kipa'nın Gönüllü Toplum Elçileri Gençler İçin Çalışıyor

Kipa\'nın Gönüllü Toplum Elçileri Gençler İçin Çalışıyor

Kipa'nın gönüllü Toplum Elçileri, yurt genelinde düzenledikleri etkinliklerle gençlere destek oluyor.

06.12.2013 08:59  Güncelleme: 09:17

Bu yıl 21'inci yaşını kutlayan Kipa'nın, sosyal fayda sağlamak adına gönüllü çalışan 'Toplum Elçileri', Türkiye'nin dört bir yanında gençler için yararlı etkinlikler düzenlemeyi sürdürüyor.

5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü sebebiyle bir açıklama yapan Kipa Kurumsal İlişkiler Direktörü Ellen Gladders, "Toplum için daha iyisini yapmak adına çalışıyoruz. Gençler de en önemli önceliklerimiz arasında yer alıyor" dedi.

Sorumlu ticareti temel prensip olarak benimseyen Kipa, yerel topluluklara özellikle de gençlere katkıda bulunmak adına hayata geçirdiği 'Toplum Elçileri' projesi ile her ay gönüllü bir etkinlik gerçekleştirmeye devam ediyor.

Büyüklü küçüklü sivil toplum kuruluşlarıyla el ele yürütülen çalışmalarda Kipa 'Toplum Elçileri', mesailerinin bir bölümünü topluma ve gençlere yarar sağlamak adına harcıyor.

Kipa'nın 'Toplum Elçileri', bulundukları bölgelerde okul yenilemeden bağış toplamaya kadar pek çok farklı proje gerçekleştiriyor.

ÖNGELİĞİMİZ GENÇLER

Kipa'nın "Gençler için Yeni Fırsatlar Yaratıyoruz" programına da önemli katkıda bulunan 'Toplum Elçileri', toplam 10 bin iş saatini bu uğurda kullandılar. "Gençlere İçin Yeni Fırsatlar Yaratıyoruz" kapsamında, eğitimden istihdama çeşitli fırsatlar yaratılan genç sayısı 370 bin oldu, bu rakamın 111 binine 'Toplum Elçileri'nin gönüllü faaliyetleri sayesinde ulaşıldı.

Bu çerçevede, Ayvalık'tan Keşan'a, Konya'dan Adapazarı'na 47 il ve ilçedeki okullarda, etkinliklere imza atıldı. İhtiyacı olan öğrencilere kıyafet ve ayakkabı yardımı yapıldı, yetenek yarışmaları düzenlendi, okullara kırtasiye desteği verildi.
'Toplum Elçileri' ayrıca, İzmir Çiğli'de bulunan Şehit Ali Karaoğlan Kız Teknik ve Meslek Lisesi'ni donatarak yeni eğitim yılına hazırladı.

"İMKANLARIMIZI YARARLI İŞLER YAPMAK İÇİN KULLANIYORUZ"

Kipa Kurumsal İlişkiler Direktörü Ellen Gladders, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, Kipa 'Toplum Elçileri'nin başarısına dikkat çekerek; "Kipa, 21'inci yaşını kutlama sevincini, 'Toplum Elçileri'nin gönüllü olarak gerçekleştirdikleri etkinliklerin başarısı ile perçinledi. Kipa olarak imkanlarımızı yararlı işler yapmak için kullanıyoruz. Müşterilerimiz, çalışma arkadaşlarımız ve toplum için daha iyisini yapmak adına uğraş veriyoruz" şeklinde konuştu.

KİPA ÇALIŞANLARI DA GÖNÜLLÜ

Gladders, Kipa çalışanlarının kurumsal sorumluluk çalışmaları çerçevesinde gönüllü katılımının yüksek olduğunu da belirterek; "Her çalışanımıza, yılda bir gün gönüllü çalışma fırsatı veriyoruz. Bu, bazen bir okulun sıralarını zımparalamak, bazen de gençlerle etkinliğe katılmak oluyor. Bu tür çalışmalar, iş arkadaşlarımızı motive ediyor" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kipa'nın Gönüllü Toplum Elçileri Gençler İçin Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement