Kırklareli'nde Ahilik Haftası Etkinliklerle Kutlanacak - Son Dakika
Güncel

Kırklareli'nde Ahilik Haftası Etkinliklerle Kutlanacak

Kırklareli\'nde Ahilik Haftası Etkinliklerle Kutlanacak

Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Fuat Şeker, Ahilik Haftası'nın 18-24 Eylül tarihleri arasında kutlanacağını duyurdu. Kutlamalar, Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda düzenlenecek çelenk töreni ile başlayacak ve esnaf temsilcileri ile birlikte önemli isimlerin ziyaret edileceği belirtildi. Ayrıca hafta boyunca mesleklere ait eski alet ve ekipmanlardan oluşan bir sergi açılacak ve kuaför ve berberler ile huzurevi sakinlerinin saç bakımları gerçekleştirilecek.

15.09.2023 09:31

Kırklareli'nde Ahilik Haftası etkinliklerle kutlanacak.

Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Fuat Şeker, Ahilik Haftası'nın 18-24 Eylül tarihleri arasında kutlanacağını bildirdi.

Kutlamaların Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda düzenlenecek çelenk töreni ile başlayacağını ifade eden Şeker, esnaf temsilcilerle birlikte Vali Birol Ekici, Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ile Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür'ün ziyaret edileceğini belirtti.

Şeker, hafta kapsamında mesleklere ait eski alet ve ekipmanlardan oluşan sergi açılarak, kuaför ve berberler ile birlikte huzurevi sakinlerinin saç bakımlarını gerçekleştireceklerini kaydetti.

TOKİ konutları yapılıyor

Kırklareli'nin Kavaklı beldesinde TOKİ konutları ikinci etap çalışmaları yürütülüyor.

Belediye Başkanı Gürel Koşdemir, inşaat alanında incelemede bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

İkinci etap çalışmaların hızla devam ettiğini ifade eden Koşdemir, vatandaşların kısa süre içinde yeni konutlarını teslim alabileceğini kaydetti.

Koşdemir, TOKİ konutlarının beldeye hayırlı olmasını diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırklareli'nde Ahilik Haftası Etkinliklerle Kutlanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement