Kızının İlaçlarını Alamayınca Çatıya Çıkan Adam Yardım İstiyor - Son Dakika
Güncel

Kızının İlaçlarını Alamayınca Çatıya Çıkan Adam Yardım İstiyor

Kızının İlaçlarını Alamayınca Çatıya Çıkan Adam Yardım İstiyor

Bursa’nın Karacabey ilçesinde, geçen sene bir iş merkezinin çatısından atlamak isterken polis tarafından kurtarılan Barış Demirci, hala düzenli bir iş bulamadığını belirterek, çocuğunun ilaçlarını alabilmek için yardım istedi.

04.02.2014 12:46

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, geçen sene bir iş merkezinin çatısından atlamak isterken polis tarafından kurtarılan Barış Demirci, hala düzenli bir iş bulamadığını belirterek, çocuğunun ilaçlarını alabilmek için yardım istedi.

Geçen yıl ocak ayında işsiz olduğu için eşi ve çocuklarına bakamadığı gerekçesiyle intihar etmek isteyen Barış Demirci, aradan geçen bir yıla rağmen iş için yardım talebinde bulunduğu yetkililerin kendisine bu konuda yardım etmediklerini öne sürdü. Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından 3 aydan 3 aya kendisine 150 TL para yardımı yapıldığını söyleyen Demirci, "Eşimin ameliyat öncesi tedavisi için kullandığı ilaçları ve 9 yaşındaki kızımın bronşit ilaçlarını alamadım. Bunun için kaymakamlığa müracaat ettim. Bana, 3 aydan 3 aya aldığım 150 liranın zamanının dolmadığını söylediler. Daha önce de söyledim. Ben para değil, iş istiyorum. Ama kimse bana yardımcı olmuyor. 2, 5 ve 9 yaşlarında üç çocuğum var. Yaz mevsiminde tarım işçiliği yaparak evimi geçindiriyorum, ama kışın iş bulamıyorum. Evde çocuklarım benden ekmek bekliyor, ama ben eve elim boş gidiyorum. Şimdi gerekli olan ilaçları bile alamıyorum. Tek isteğim bana iş vermeleri. Versinler, sokakları temizleyeyim, yeter ki iş olsun. Buradan kaymakamlık, belediye ve iktidar partisi yetkililerine sesleniyorum. Bana yardımcı olun, iş bulun, evime ekmek götüreyim" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kızının İlaçlarını Alamayınca Çatıya Çıkan Adam Yardım İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement