Klasik Otomobil Sevenler Uzunköprü'de - Son Dakika
Güncel

Klasik Otomobil Sevenler Uzunköprü'de

Klasik Otomobil Sevenler Uzunköprü\'de

Bu yıl 3.'sü düzenlenen ve 30 klasik otomobilin katıldığı 'Bir nehir, 3 şehir' rallisi Edirne'den sonra Uzunköprü'de start aldı.

11.05.2013 18:17

Bu yıl 3.'sü düzenlenen ve 30 klasik otomobilin katıldığı 'Bir nehir, 3 şehir' rallisi Edirne'den sonra Uzunköprü'de start aldı.

Çevreyolu İnönü Caddesi'nde toplanan araçlar burada kendileri için özel olarak hazırlanan pistte yarıştılar. 'Bir Nehir, 3 Şehir' sembolik rallisine, Uzunköprü Belediye Başkanı Yardımcısı Hüsamettin Çotra, Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kenar ve çok sayıda klasik otomobil sever Uzunköprülü katıldı. Bir süre caddede sergilenen otomobiller, yoğun ilgi gördü. Çok sayıda izleyici, otomobillerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Trakya Klasik Otomobilciler Derneği ve Plovdiv Antika Otomobiller Kulübü arafından organize edilen yarış yoğun ilgi gördü. Dernek yöneticileri tarafından yapılan açıklamada, "Bu yarış 3 ülke arasında kültürel bir faaliyet. Bu proje Meriç Nehri'nin geçtiği 3 şehir için düzenleniyor. Filibe, Edirne ve Alexandroupolis. Daha önce Filibe'den yola çıkmışlardı. Şimdi Edirne'den başlıyoruz ve Filibe ile Alexandroupolis'e gideceğiz. Her geçen sene sayı artıyor, eski nostaljik araçları burada misafirlere gösteriyoruz. Daha büyük kapsamlı olarak yapmak istiyoruz. Buradan Uzunköprü, İpsala ve Alexandroupolis'a ulaşacağız. 26'sı klasik 30 araç var. Bunlardan en eskisi Varna'dan gelen 1947 model bir otomobilimiz var" denildi. 'Bir Nehir, 3 Şehir' sembolik rallisinin tamamlanmasının ardından klasik arabalar Cumhuriyet Meydanı'nda Uzunköprülülerin beğenisine sunuldu. Ralliye katılan 30 araba buradan rallinin üçüncü ayağı olan Bulgaristan'a geçmek üzere ilçeden ayrıldılar. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Klasik Otomobil Sevenler Uzunköprü'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement