Kocaeli Çiftliğe Giren Köpekler 4 Koyunu Telef Etti - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Çiftliğe Giren Köpekler 4 Koyunu Telef Etti

Çiftliğe giren köpekler 4 koyunu telef ettiKocaeli'nin Darıca ilçesinde, çiftliğe giren köpekler 4 koyunu telef ederken, 3 koyun da köpeklerin ısırması sonucu yaralandı.

27.04.2019 14:34

Çiftliğe giren köpekler 4 koyunu telef etti

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, çiftliğe giren köpekler 4 koyunu telef ederken, 3 koyun da köpeklerin ısırması sonucu yaralandı.

Dün gece, Darıca Piri Reis Mahallesi'nde Hacı Kemal Öztanık'a ait çiftliğe giren başıboş köpekler, sürüdeki 4 koyunu telef edip, 3'ünü de ısırarak yaraladı. Önceki gün de 7 Afrika keçisinin çiftliğine giren başıboş köpekler tarafından telef edildiğini söyleyen Hacı Kemal Öztanık, çiftliğinin etrafının tel örgülerle çevrili olmasına rağmen, köpeklerin toprağı kazarak içeriye girdiğini ifade etti. Öztanık, telef olan hayvanları imha ederken, yaralı hayvanlarının tedavisi için veteriner çağırdı.

Kocaeli Büyükbaş ve Küçükbaş Hayvan Yetiştiricileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Adil Türkan ise başıboş köpeklerin bölgedeki çiftliklere zaman zaman saldırdığını, hayvan yetiştiricilerinin zarara uğradığını belirterek, yetkililerin bu konuda önlem almalarını istedi.

Kocaeli Çiftliğe Giren Köpekler 4 Koyunu Telef Etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Çiftliğe Giren Köpekler 4 Koyunu Telef Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement