Kocaoğlu'na Destek Ziyaretleri - Son Dakika
Güncel

Kocaoğlu'na Destek Ziyaretleri

Kocaoğlu\'na Destek Ziyaretleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik operasyonun ardından Çiğli'ye bağlı Sasalı Köyü'nden gelen kadınlar, Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu'nun konuşması sırasında gözyaşlarını tutamadı.

05.05.2011 14:25

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik operasyonun ardından Çiğli'ye bağlı Sasalı Köyü'nden gelen kadınlar, Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu'nun konuşması sırasında gözyaşlarını tutamadı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na destek ve moral vermek için bir araya gelen Sasalı halkı, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nu miting alanına çevirdi. Sasalı'nın eski Belediye Başkanı Veli Kasap'ın önderliğinde gerçekleşen ziyarete katılanlar, Başkan Kocaoğlu'nun duygulu konuşması sırasında gözyaşlarını tutamadı. Ziyarete genç- yaşlı, kadın- çocuk 250'yi aşkın kişi katıldı.

Başkan Kocaoğlu, Sasalı halkına desteklerinden dolayı teşekkür etti. Kocaoğlu, "Hiçbir sıkıntımız yok. Üç gündür sabahlara kadar avukatlar aracılığıyla sorgulamaların sonuçlarını okuyorum. Benim hayatım boyunca hiç düşmanım olmadı. Zaman zaman bilerek ya da bilmeyerek kötülük yapanlar oldu. Şu anda İzmir'de küs olduğum, konuşmadığım hiçbir insan yok. İnsan, kin tutmayarak, affederek yücelir. Herkese vatandaş olarak baktım, bakıyorum. Kimseye o parti, bu parti diye bakmadım. Bana bu belediyeyi emanet ettiler. Ben de bu görevi yaptığım sürece buna layık olacağım" dedi.

Başkan'ın konuşması, sık sık 'Aziz Başkan, sen bizim her şeyimizsin', 'Seninle gurur duyuyoruz' sloganlarıyla kesildi.

YAZARLARDAN ZİYARET

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na bir destek de yazarlardan geldi. 'İzmirim Kitap Dizisi' yazarları, Başkan Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret etti. Meclis Salonu'nda gerçekleşen ziyarette yer alan heyette Adnan Turgut, Ali Ekber Yıldırım, Avram Ventura, Duygu Özsüphandağ Yayman, Elvan Feyzioğlu, Emel Kayın, Ferda İzbudak Akıncı, Fergül Yücel, Gönül İlhan, Haluk Işık, Hidayet Karakuş, Hülya Soşekerci, İhsan Bayram, İlhan Pınar, Lüfü Dağtaş, Murat Şahin, Okan Yüksel, Orhan Beşikçi, Raşel Rakella Asal, Saadet Erciyas, Sancar Maruflu, Şadan Gökovalı ve Şükran Yücel yer aldı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaoğlu'na Destek Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement