Konya Torku Şeker Vivole Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'na Hazır - Son Dakika
Güncel

Konya Torku Şeker Vivole Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'na Hazır

Konya Torku Şeker Vivole Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu\'na Hazır

ANTRENÖR MEHMET ŞAFAKÇI. "HEYECANLIYIZ VE SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ.

20.04.2011 12:51

ANTRENÖR MEHMET ŞAFAKÇI: "HEYECANLIYIZ VE SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ. ÜLKEMİZİ İYİ BİR ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK İSTİYORUZ"

Türk Bisiklet tarihinde ilk kez 2011 yılında Dünya Bisiklet Birliği tarafından tescil edilen Uluslararası Kıta Takımı arasında yer alan Konya Torku Şekerspor-Vivelo, 24 Nisan Pazar günü İstanbul'da startı verilecek olan 47'nci Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu için geri sayıma başladı.

24 Nisan-1 Mayıs 2011 tarihleri arasında düzenlenecek olan 47'nci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'na 6 profesyonel, 14 Profesyonel Kıta Takımı ve Türkiye'den de 2 Uluslararası Kıta Takımı olmak üzere 22 takım katılacak. 8 etaptan oluşan ve toplam mesafesi bin 387 kilometre olan bisiklet turunda her takımdan 8 sporcu olmak üzere toplam 176 sporcu yarışacak.

Türkiye Bisiklet Turu'na Konya Torku Şekerspor -Vivelo Takımı'nın yanısıra Manisaspor Bisiklet Takımı da katılacak.

Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyleyen antrenör Mehmet Şafakçı, "Cumhurbaşkanlığı turuna çok az bir zaman kaldı. Hazırlıklarımızı bitirmek üzereyiz. Haliyle, Konya Şekerspor olarak Türkiye'yi iyi bir şekilde temsil etmeyi planlıyoruz. Ocak ayından beri iyi hazırlandık. Heyecanlıyız ve sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Ülkemizi iyi bir şekilde temsil etmek istiyoruz. Hedefimiz genel klasmanda ilk 5 içerisine bir sporcumuzu sokmak"dedi.

Konya Torku Şekerspor Vivole Bisiklet Takımı, 22 nisan günü yarışın ilk etabının start alacağı İstanbul'a gidecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya Torku Şeker Vivole Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'na Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement