Köpek ile Horozun Kavgası Yangınla Bitti - Son Dakika
Güncel

Köpek ile Horozun Kavgası Yangınla Bitti

Köpek ile Horozun Kavgası Yangınla Bitti

Adana'da bir ahırda köpeğin horozu kovalarken devirdiği sobadan yangın çıktı. Yangında bir at ve yüzlerce kümes hayvanı telef oldu.

04.02.2014 10:31  Güncelleme: 12:05

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde bir ahırda köpeğin horozu kovalarken devirdiği sobadan çıkan yangında bekçi canını zor kurtarırken, bir at ve yüzlerce kümes hayvanı telef oldu.

KÖPEK HOROZU KOVALAMAYA BAŞLADI

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, 75 yaşındaki Salih Efe'ye ait ahırda Hüseyin Fırat (75) bekçilik yapıyordu. Fırat'ın ahırda bulunduğu sırada geceleri hırsızlığa karşı ahırı bekleyen köpeklerden biri horozu kovalamaya başladı.

SOBA DEVRİLDİ YANGIN ÇIKTI

Ahır içindeki kovalamacada köpek sobaya çarparak devirirken, sobanın devrilmesi sonucu ahırda yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyürken, Fırat tek başına yangını söndürmeye çalıştı ancak yangın kısa sürede ahırın her tarafını sardı.

1 AT VE YÜZLERCE KÜMES HAYVANI TELEF OLDU

Bekçi, içeride bulunan atı ve kümes hayvanlarını da dışarı çıkaramadı. Bu arada yoldan geçen Alaaddin Demir (35) hayvanları kurtaramaya çalışan Fırat'ı ahırdan uzaklaştırarak alevler arasında kalmaktan kurtardı.

Yangında içeride bulunan bir at ve 100'den fazla kümes hayvanı telef olurken, köpek ve horoz ise ahırdan kaçtı. Yangın sırasında ahırda bulunan çok sayıda piknik tüpü de patlarken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü ancak ahır tamamen kül oldu.

"BİR KÖPEKLE HOROZ AHIRI TAMAMEN YAKTI"

Bekçi Hüseyin Fırat, yangını horozu kovalayan köpeğin çıkardığını, ahırın tamamen yandığını, kendisini de yoldan geçen birisinin kurtardığını belirterek, "Bir köpekle horoz ahırı tamamen yaktı" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Köpek ile Horozun Kavgası Yangınla Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement