Korku Bayramı 2 Filmi - Son Dakika
Güncel

Korku Bayramı 2 Filmi

Korku Bayramı 2 Filmi

Korku Bayramı 2 filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Korku Bayramı 2 filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

01.07.2011 17:33

Halloween serisinin başarılı yönetmeni Rick Rosenthal, yaklaşık 10 yıl kadar ara verdiği korku şölenine Halloween: Resurrection (Korku Bayramı 2) ile geri döndü. Halloween serisinin vazgeçilmez yıldızı Jamie Lee Curtis’in de aralarında bulunduğu kadroda Sean Patrick Thomas, Busta Rhyles, Tyra Banks, Thomas Ian Nicholas dikkat çekiyor. Larry Brand’in orijinel hikayesinden uyarlanan filmin senaryosu ise Sean Hood’a ait.

Korku Bayramı 2’de Micheal Myers, bir zamanlar sıradan bir ev iken, içindeki bitmeyen öldürme tutkusunun uyanışıyla her köşesini kana buladığı doğduğu o yere geri dönme fırsatını buluyor. Myers’ın ruhunu ele geçiren şeytan bir yerlerde sinsice gizlenmekte iken yeniden doğuşunun sırrını öğrenmek üzere olan bir grup masum genç, amansız bir kelle avının canlı hedefleri olacaklarından haberdar değildir.

Yıllarını karanlık köşelerde gizlenerek geçiren acımasız katil Myers için milenyum çok da alışık olmadığı bir çağdı. Aradan geçen zaman içerisinde işlediği cinayetler birçok internet sitesinde birbirinden kanlı fotoğraflarla görücüye çıkmış, meraklıları bu sanal ortamda edindikleri ‘hemfikir dostlarla’ onun hakkında çok şeyler yazıp çizmişti. İşlediği cinayetlerde arkasında görgü tanığı bırakmamaya özen gösteren Myers, bu kez nefesini tutmuş bekleyen geniş bir izleyici kitlesi karşısında ‘canlı yayında’ boy gösterecek.

20 yıllık geçmişi olan Halloween serisinin klasik dokusunu bozmadan öyküyü günümüzün ileri teknolojisiyle harmanlamada son derece başarılı bir doz yakalayan yönetmen Rİck Rosenthal, Korku Bayramı 2’nin bir devamdan çok, yeni milenyumun ilk Halloween’i olduğu fikrini benimsemiş. Rosenthal, 21. yüzyılın imkanlarını hikayeye katmanın filme dinamik bir anlam kazandırdığı düşüncesinde.

Yönetmen: Rick Rosenthal

Senaryo: Sean Hood, John Carpenter, Debra Hill

Oyuncular: Tyra Banks, Bianca Kajlich, Busta Rhymes, Brad Loree, Jamie Lee Curtis

Filmin Türü: Korku, Heyecan,

Orijinal Adı: Halloween: Resurrection

Yapımcı Firma: Dimension Films [us]

Yapım Yılı: 2002

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 94 dk.

Resmi Sitesi: http://www.halloweenmovies.com/site/h8news.htm

Vizyon Tarihi: 25.10.2002

Son Dakika Güncel Korku Bayramı 2 Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement