Adnan Köşker, Zaralılara Konuk Oldu - Son Dakika
Güncel

Adnan Köşker, Zaralılara Konuk Oldu

Adnan Köşker, Zaralılara Konuk Oldu

Gebze Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Adnan Köşker, dernek ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

11.02.2014 09:43  Güncelleme: 09:40

Köşker: Herkesin başkanı olduk

Sivas Zara Yeşimli Köyü Derneği'nin davetlisi olarak hafta sonu toplantısına konuk olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Sadece seçim dönemimde sahaya inen, halkın arasında olan bir başkan, bir teşkilat olmadık. Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar sizlerin arasındayız. Herkesin başkanı olduk" dedi.

DERNEKTE PAZAR SOHBETİ

Gebze Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Adnan Köşker, dernek ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Hafta sonu da çalışmalarını sürdüren Başkan Köşker, Sivas Zara Yeşimli Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin daveti üzerine vatandaşlarla bir araya geldi. Ulus Mahallesi'nde bulunan dernek lokalinde düzenlenen toplantıya katılan Başkan Köşker'e AK Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Özdemir, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun ve partililer eşlik etti.

GEBZELİLİK BİLİNCİ İÇİN

Dernek Başkanı Bekir Acar ve yönetiminin ev sahipliğinde düzenlenen pazar toplantısında Sivas Zaralılarla bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker burada yaptığı konuşmada, Gebze'de dernek faaliyetlerinin üst seviyede yapıldığına dikkat çekti. "Gebze'miz 81 vilayetin kültürünü kardeşçe bir arada yaşatan bir gül bahçesi" diyen Başkan Köşker, "Derneklerimizin her zaman yanında olduk. Hemşeri dernekleri kültürlerin gurbette yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılmasında önemli rol oynuyor. Yeni dönemde yine sizlerle el ele vererek Gebzelilik şehir bilincinin gelişmesi için çalışacağız" şeklinde konuştu.

GAYEMİZ MODERN GEBZE

"Sizlerin duasıyla çıktığımız değişim yolculuğunda hamdolsun önemli aşamalar kaydettik" diyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Sadece seçim dönemimde sahaya inen, halkın arasında olan bir başkan, bir teşkilat olmadık. Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar sizlerin arasındayız. Sizlerle sorunlara çözüm ürettik. Herkesin başkanı olduk. Değişimi birlikte başardık. Tek gayemiz var; o da Gebze'mizi daha yaşanabilir bir marka şehir haline getirebilmek. Bunu da sizlerin desteğiyle ve yine sizlerle adım adım başarıyoruz. Türkiye sevdalısı bir başbakanımız var. Bizler de onun belirlediği vizyona uygun olarak Gebze'mizi kalkındırmak için bundan sonrada var gücümüzle çalışacağız" ifadelerini kullandı. Konuşmasının ardından Başkan Köşker, dernek üyelerinin sorularını cevaplandırdı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Adnan Köşker, Zaralılara Konuk Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement