Kürşad Tüzmen, Kask Takmayı Unuttu - Son Dakika
Güncel

Kürşad Tüzmen, Kask Takmayı Unuttu

Kürşad Tüzmen, Kask Takmayı Unuttu

Eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Antalya'da bulunan Harley Davidson mağazasını gezdi, motosiklete bindi.

27.06.2013 15:48

Eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Antalya'da bulunan Harley Davidson mağazasını gezdi, motosiklete bindi. Tüzmen, ilk motosiklet turunda kask takmadı. Turun ardından kask takmadığı yönündeki uyarıları dikkate alan eski bakan, ikinci gezisinde kaskını taktı.

Harley Davidson'un bir yaşam tarzı olduğunu belirten Tüzmen, iki ayrı modeli kullandı. Spor ve klasik modelleri süren Tüzmen, ilk motosiklet turuna kasksız çıktı. Mağaza önüne geri döndüğünde kask takmayı unuttuğuna yönelik uyarıya esprili yanıt veren eski bakan, "Aslında ben kurallara uyarım. Deneme sürüşü için bindim. Şimdi takacağım" dedi. İkinci motosikleti kask ve özel yelekle kullanan Tüzmen'in, bu kez de kırmızı ışık ihlali yaptığı dikkati çekti. Tüzmen'e Harley gezisinde mağaza sahibi, aynı zamanda Kırcılar Mondial Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Acarlıoğlu eşlik etti.

Motosiklet turu sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kürşad Tüzmen, davalık olduğu CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın ile aralarındaki sorunların avukatları aracılığıyla çözüm noktasına geldiğini belirtti. Ayaydın'ın kendisine 3 ayrı dava açtığını, kendi tarafından ise bir dava açıldığını belirten Tüzmen, "Avukatlarım bu şekilde bir devamlılığın olacağını düşündüler. Avukatlarımıza bizle ilgili konulardaki görüşlerimizi anlattık. Hiç olmazsa o işler sırtımızda bir yük olarak kalmasın. Kendi işlerimize dönebilelim. Karşılıklı olarak davalardan vazgeçecek bir protokol imzalayacağız" dedi.

Motosiklet tutkusu üzerine de açıklama yapan Tüzmen, şöyle konuştu:

"Çok çeşitli motorlar sürdüm. Benim de 1700 cc motorum var. Onunla geçenlerde Mersin'e gidip geldim. Motor ayrı bir zevk. Motor sürmek lazım. Ne düşündüğümüzü, ne hissettiğimizi gösterebilmek için iyi bir anlatım yolu. Motosiklet bir özgürlüktür. Özgürlük duygumuzu en üst seviyede yaşayabileceğimiz bir araç. Rüzgarın gelişini tamamen doğal olarak hissedebilmek için bunları yapmak gerekiyor. Adrenalin bağımlısı arkadaşlara, ciddi kararları çok kısa sürede vermesi gereken arkadaşlara tavsiye edilir." - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kürşad Tüzmen, Kask Takmayı Unuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement