Londra Sağlık Turizmi Zirvesi Başladı - Son Dakika
Güncel

Londra Sağlık Turizmi Zirvesi Başladı

Londra Sağlık Turizmi Zirvesi Başladı

Dha DIŞ HABER - T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından desteklenen ve Sağlık Turizmi Geliştirme Destekleme ve Organizasyon Hizmetleri Derneği ve Türk- İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası (TBCCI) işbirliği ile İngiltere'de organize edilen "Londra Sağlık Turizm Zirvesi" 116 Pall Mall'daki Direktörler Enstitüsü'nde başladı.

26.06.2015 14:02

Dha DIŞ HABER -

T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından desteklenen ve Sağlık Turizmi Geliştirme Destekleme ve Organizasyon Hizmetleri Derneği ve Türk- İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası (TBCCI) işbirliği ile İngiltere'de organize edilen "Londra Sağlık Turizm Zirvesi" 116 Pall Mall'daki Direktörler Enstitüsü'nde başladı.

İngiltere ve Türkiye arasında sağlık turizm sektörünün gelişimine katkıda bulunmayı hedefleyen sağlık zirvesi, ulusal ve uluslararası alanlarda Türkiye ve İngiltere'deki birçok firmayı bir araya getirdi. Sağlık turizminde girişimci ve yatırımcılara yeni imkanlar oluşturmak ve gelişimi sağlamak amacıyla 25-27 Haziran tarihleri arasında düzenlenen üç günlük zirveye Türkiye'den özel hastanelerin yanı sıra, Tıbbi teknoloji alanında hizmet veren sağlık kurumları da katıldı. Zirveye katılan Türk ticaret heyetleri, organize edilen birebir görüşmeler ile İngiltere'nin önemli satın alma kuruluşları olan National Health Service (NHS) yetkilileri, sigorta şirketleri, sağlık turizmi yatırımları ve acentelerle işbirliği başlatma fırsatı buldu. Hastane ve sağlık kuruluşları, termal, fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmetleri sunan tesisler, zirvede kendilerini tanıttı.

Zirve perşembe günü saat 09.15'de Sağlık Turizmini Geliştirme Kurumu'ndan Dr. Selim Mutgan, TBCCI Başkanı Emma Edhem, Sağlık Bakanlığı'ndan Prof. Dr. Ömer Tontuş, NHS'den Liam Cahill, NHS'den Carol Roberts ve T.C. İngiltere Büyükelçisi Abdurrahman Bilgiç'in açılış konuşmalarıyla başladı.

"Sağlık Turizminde Sigorta Şirketlerinin, Aracı Firmaların ve Hastanelerin rolü" üzerine Borak Borahan, Aylin Yaman, Ayşen Toksöz, Philippa Fieldhose konuşmalar yaptı.

"Sağlık Turizmi- Türkiye ve İngiltere arasında Yeni Bir Köprü" "Geçmişten Bugüne Termal Turizm" üzerine toplantılardan sonra akşam yemekte buluşuldu.

Akşam verilen özel yemekte zirveye katılan konuklar birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı buldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Yemekten genel görüntüler

Konuşmalar

detaylar - Zirvesi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Londra Sağlık Turizmi Zirvesi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement