Lumberjack Metro Macerası'nda Engelleri Aşan Ödülleri Kazanıyor - Son Dakika
Güncel

Lumberjack Metro Macerası'nda Engelleri Aşan Ödülleri Kazanıyor

Lumberjack Metro Macerası\'nda Engelleri Aşan Ödülleri Kazanıyor

"Lumberjack Metro Macerası" adlı oyunda engellerle karşılaşan Lumberjack, fırlattığı botlarla engelleri yıkabiliyor.

18.01.2014 08:38

Engelleri aşma konusundaki yeteneğinize güveniyorsanız Lumberjack'in yepyeni macerası tam size göre Lumberjack'in Facebook sayfası facebook.com/lumberjackTR'de sizi bekleyen "Lumberjack Metro Macerası" adlı oyunda engelleri aşıp altınları toplayın, Lumberjack bot ya da iPad Mini sahibi olma şansını yakalayın.

Maceradan maceraya koşan Lumberjack, heyecan dolu bir oyunla karşınızda! Metro istasyonunda geçen ve Lumberjack'in Facebook sayfasında oynanabilen "Lumberjack Metro Macerası" adlı oyunda engellerle karşılaşan Lumberjack, fırlattığı botlarla engelleri yıkabiliyor. Engelleri aşarak, altınları toplayarak ve verilen üç canı kaybetmemeye çalışarak oynanan oyunda en yüksek puanı toplayanlar arasından haftanın ve ayın birincileri belirlenmiş oluyor. Haftanın birincileri www.flo.com.tr 'den seçecekleri Lumberjack markalı bir çift bot kazanırken, ayın birincisi ise Ipad Mini sahibi oluyor.

Lumberjack'in sürprizlerinden yararlanmak için siz de hemen Lumberjack'in Facebook sayfasını beğenin ve eğlenirken kazanacağınız tüm fırsatların tadını çıkarın!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lumberjack Metro Macerası'nda Engelleri Aşan Ödülleri Kazanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement