Mahalleli, 1 Ayda 3 Kişinin Öldüğü Yolu Trafiğe Kapattı - Son Dakika
Güncel

Mahalleli, 1 Ayda 3 Kişinin Öldüğü Yolu Trafiğe Kapattı

Mahalleli, 1 Ayda 3 Kişinin Öldüğü Yolu Trafiğe Kapattı

Bursa-Mudanya karayolundan karşıya geçmek isteyen bir kişi otomobilin altında kalarak hayatını kaybetti.

26.03.2013 10:18

Bursa- Mudanya karayolundan karşıya geçmek isteyen bir kişi otomobilin altında kalarak hayatını kaybetti. Son 1 ay içerisinde 3 ölümlü ve birçok yaralamalı kazanın art arda yaşanması sebebiyle mahalle sakinleri karayolunu 1,5 saat trafiğe kapattı.

Edinilen bilgiye göre, Bursa'dan Mudanya istikametine giden plakası alınamayan beyaz bir otomobil,

Güzelyalı kestirmesi Seyirtepe mevkii önünden karşıdan karşıya geçen Yaşar Karaca (60) adlı yayaya çarptı. Karaca, olay yerinde hayatını kaybetti.

Sürücü olay yerinden kaçarken, emniyet ekipleri otomobilin farı ve ön çamurluğundaki seri numarasından plakasını tespit etmek için çalışma başlattı. Olay yerinde bir süre bekletilen Yaşar Karaca'nın cansız bedeni ise Mudanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

ÇİLEDEN ÇIKAN MAHALLE SAKİNLERİ YOLU KAPATTI

Olayın yaşanmasını protesto eden ve bölgeye üst ya da alt geçidin yapılmasını isteyen 150-200 kişi 23.00-24.00 saatleri arasında Mudanya'dan Bursa istikametine giden yolu kapattı. Mudanya Kaymakamının olay yerine gelmesini isteyen vatandaşlar, "Bu yolda artık ölüm istemiyoruz" sloganları attı. Mudanya Kaymakamı Adem Öztürk ve Mudanya Emniyet Müdürü Ercan Tilki olay yerine gelerek kazalara karşı gereken acil önlemlerin alınacağı vaadinde bulundu. Bunun üzerine vatandaşlar eylemlerine son verdi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mahalleli, 1 Ayda 3 Kişinin Öldüğü Yolu Trafiğe Kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement