Manisa Belediyespor Hazırlık Maçlarına Başladı - Son Dakika
Güncel

Manisa Belediyespor Hazırlık Maçlarına Başladı

Manisa Belediyespor Hazırlık Maçlarına Başladı

Yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam eden Manisa Belediyespor, hazırlık maçlarına başladı.

10.09.2012 10:55

Hafta sonunu iki hazırlık maçı yaparak değerlendiren yeşil-beyazlılar, ilk maçında Sındırgı Belediyespor'u 2-1 mağlup ederken, ikinci maçında ise İzmir temsilcisi Bozyaka Yeşiltepespor ile 1-1 berabere kaldı. Manisa Belediyespor'un Bozyaka ile oynadığı karşılaşmayı Belediye Başkanı Cengiz, Manisaspor Başkanı Emre Hasgör ile birlikte izledi.

Bölgesel Amatör Lig'de bu sezon zirve hesapları yapan Manisa Belediyespor, oynadığı iki hazırlık maçında sergilediği performansla göz doldurdu. Yeşil-beyazlılar ilk maçını Halil Onultmak Tesisleri'nde Balıkesir ekibi Sındırgı Belediyespor ile oynadı. Maçı Belediye Başkanı Cengiz Ergün'de izledi. İlk yarı ve ikinci yarıda farklı onbirlerle mücadele ettiği maçta, baştan sona üstün bir oyun oynayan Manisa Belediyespor karşılaşmayı Engin ve Mehmet Akif'in attığı gollerle 2-1 kazandı. Konuk Sındırgı Belediyespor'un ise tek golü Halil'den geldi. Manisa Belediyespor ikinci hazırlık maçını ise Pazar günü İzmir'in güçlü takımlarından Bozyaka Yeşiltepespor ile oynadı.

Karşılaşmayı Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu, Manisaspor Başkanı Emre Hasgör, Manisa Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, Belediye Meclis Üyesi Sezai Gürcan ile birlikte yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda sporsever izledi. Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip, Mehmet Akif ve Halil İbrahim ile girdiği pozisyonları değerlendiremedi. Manisa Belediyespor, maçın 23. dakikasında ceza sahası önünde serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Uğur düzgün ve sert bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu sonuçla tamamlanırken, ikinci yarıya da hızlı başlayan taraf Manisa Belediyesor oldu. Yeşil-beyazlıların çok sayıda topu direkten dönerken, karşılaşmanın 77, dakikasında Bozyaka Yeşiltepespor Halil İbrahim'in attığı golle eşitliği sağladı. Maçta başka gol olmayınca karşılaşma 1-1 sona erdi.

Her Geçen Gün Hazır Hale Geliyoruz

Bozyaka ile oynadıkları karşılaşmanın ardından takımın son durumu hakkında değerlendirmelerde bulunan Manisa Belediyespor Teknik Direktörü Sadettin Dülger, her geçen gün daha da hazır hale geldiklerini söyledi. Ligin başlamasına üç hafta kadar bir zaman kaldığını ifade eden Dülger, "Önce Sındırgı ardından da Bozyaka ile oynadığımız hazırlık maçlarında takımın son durumunu görme fırsatı bulduk. Oyuncularım verdiğimiz görevleri sahada en iyi şekilde yapmaya çalıştılar. Önümüzde 20 günlük bir zaman dilimi var. Hazırlık dönemini en iyi şekilde değerlendirip, lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Manisa Belediyespor Hazırlık Maçlarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement