Manisa İGM'den Belediyeye Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Manisa İGM'den Belediyeye Ziyaret

Manisa İGM\'den Belediyeye Ziyaret

Manisa İl Genel Meclisi üyeleri Kahramanmaraş Belediyesi'ni ziyaret ettiler.

14.10.2011 16:09

Kahramanmaraş Belediye Meclis Salonu'nda yapılan toplantıya Manisa İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, Kahramanmaraş İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili ve Vali Yardımcısı Servet Güngör, Kahramanmaraş İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Özsoy, Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa poyraz ile Kahramanmaraş ve Manisa İl genel Meclisi üyeleri katıldılar.

Toplantıda İl Genel Meclis Üyelerine hoş geldiniz konuşması yapan Başkan Poyraz, ülkemizin son yıllarda bir hayli mesafe katettiğini söyledi.

Başkan Poyraz yaptığı konuşmada: "Bundan 10-15 yıl önce köydes'ten-beldesten bahsetseydiniz insanlar yüzünüze bakardı. Ancak şu anda gelinen noktada hizmet gitmeyen, köy, ve belde kalmamıştır. Ülkemiz güzel günlere doğru gidiyor. İnşallah gelecek günler çok daha güzel olacak. Manisa İl Genel Meclisi ile Kahramanmaraş İl Genel Meclisi kardeş şehir protokolü imzalamışlar. Ne kadar güzel.

Zaten dostluklar olmasaydı, birlik ve beraberlik olmasaydı yapılan işlerden kimselerin haberi olmaz ve dünya yaşanılmaz bir hale gelirdi. Sizler de bizler gibi hizmet için bu göreve talip olmuş, hiçbir beklenti içinde olmayan insanlarsınız. Sizin de bizim de bir beklentimiz olmadan hizmet etmeyi görev bilmişiz ve bu fikirle yola çıkmışız. Bu anlamda şehrimize hoş geldiniz diyor, hepinizi en derin duygularımla selamlıyorum" dedi.

Başkan Poyraz'ın konuşmasının ardından bir konuşma yapan Manisa İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz ise Kahramanmaraş'ta bulunmaktan onur duyduklarını ve Türkiye'de tek olan İstiklal Madalyalı bir şehrin, duvarında asılı bulunan İstiklal Madalyalı bir salonda toplanmaktan gurur duyduklarını ifade ederek: "Böylesine anlamlı bir şehirde bizlere gösterdiğiniz misafirperverlikten dolayı sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Şu duvarda asılı duran İstiklal Madalyası bile sizlere saygı duymamıza ve müteşekkir olmamıza yeter de artar bile. Ne mutlu bizlere ki böyle bir şehirle kardeş olmuşuz. Gördüğümüz ilgi ve alakaya teşekkür ediyoruz" dedi.

Bunun üzerine söz alan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, İstiklal Madalyası hakkında bilgi vererek, madalyanın aslının makam odasında özel bir bölmede bulunduğunu ve 15'şer kişilik gruplar halinde aslını göstereceğini söyledi.

Manisa İl Genel Meclisi'nde grubu bulunan siyasi parti temsilcilerinin de sırası ile görüşlerini dile getirmelerinin ardından Başkan Poyraz, misafirlerini makam odasına davet ederek İstiklal Madalyası'nın orijinalini gösterdi.

Daha sonra misafirlere Maraş işi samsa, sucuk ve tarhana ikramında bulunuldu. Başkan Poyraz daha sonra misafirlerine Kahramanmaraş Belediyesi yayın organlarından oluşan birer hediye seti verdi. Başkan Poyraz daha sonra Meclis Salonu önünde İl Genel Meclis Üyeleri ile topluca hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Manisa İGM'den Belediyeye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement