Mardin Valisi'nden Nusaybin'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Mardin Valisi'nden Nusaybin'e Ziyaret

Mardin Valisi\'nden Nusaybin\'e Ziyaret

Mardin Valisi Dr. Ahmet CENGİZ ve eşi Vehibe CENGİZ Hanımefendi ile beraber incelemelerde bulunmak üzere Nusaybin'i ziyaret etti.

09.07.2013 11:33  Güncelleme: 11:34

Vatandaşlarla bir araya gelen ve çeşitli etkinliklere katılan Vali Sayın Dr. Ahmet CENGİZ ve beraberindeki heyeti, İlçe Kaymakamı Murat GİRGİN, eşi Zeynep GİRGİN Hanımefendi, Garnizon Komutanı P. Yarbay Salih ÜSTÜNDAĞ, Cumhuriyet Başsavcısı Selami SOLAK, İlçe Emniyet Müdürü Cem Koray KILIÇKAYA, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ile Kamu Kurumların Müdürleri, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

Mardin Valisi Sayın Dr. Ahmet CENGİZ, Nusaybin Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen Sosyal Destek Projesi olan Kadın ve Çocuk Merkezi'nin Barış parkındaki sergi açılışına katıldı. Serginin açılışını İlçe Kaymakamı Murat GİRGİN ile yapan Vali Dr. Ahmet CENGİZ; Sizlerle bu güzel günde, bu güzel mutluluğu paylaştığım için ayrıcalıklı bir gurur yaşadığımı ifade edebilirim. Nusaybin benim 3. defa geldiğim bir ilçe, 15 gün oldu göreve başlayalı ama değişik vesilelerle daha önce 2 defa daha geldim. Gördüğüm kadarıyla arkadaşlarımızın el emeği göz nuru eserlerini görebiliyorum. Önümüzdeki yıllarda daha güzel daha büyük sergilerde buluşmak ümidiyle, hepimize hayırlı olsun." şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mardin Valisi'nden Nusaybin'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement