Masterpeace Türkiye, Barış İçin 21 Eylül'de Babylon'da - Son Dakika
Güncel

Masterpeace Türkiye, Barış İçin 21 Eylül'de Babylon'da

Masterpeace Türkiye, Barış İçin 21 Eylül\'de Babylon\'da

Uluslararası barış kuruluşu MasterPeace Türkiye, açılışını BM Barış Günü olan 21 Eylül Cumartesi akşamı Babylon'da yapıyor.

16.09.2013 11:55

Uluslararası barış kuruluşu MasterPeace Türkiye, açılışını BM Barış Günü olan 21 Eylül Cumartesi akşamı Babylon'da yapıyor. Geceye Social Inclusion Band, Yasemin Mori, Sattas, Naim Dilmener ve sürpriz isimler katılıyor. Kadın vokal grubu Hattun da "Imagine" şarkısıyla barışa seslenecek.

MasterPeace'den yapılan açıklamada, Babylon'da düzenlenecek gecenin, aynı zamanda 21 Eylül 2014'te gerçekleşecek olan ve dünyanın her bir tarafından gelecek tanınmış isimlerin de yer alacağı büyük MasterPeace barış etkinliklerinin lansmanı olacağı belirtildi. MasterPeace'in, insanlara yeteneklerini barış ve birliktelik adına kullanmaları için ilham verme vizyonuyla kurulmuş, kar amacı gütmeyen tarafsız bir barış organizasyonu olduğu vurgulanan açıklamada, şöyle denildi:

"Hedefimiz müzik ve sanat yoluyla daha yaşanılabilir, güvenli ve çatışmasız bir dünya yaratmaktır. Organizasyonumuzun temelleri Hollanda'da atılmıştır ve günümüzde Utrecht, Kahire ve İstanbul'da ofislerimiz bulunmaktadır. 40'tan fazla ülkede etkinlik gösteren MasterPeace küresel çapta tanınmış bir kuruluştur ve 2013'ten beri İstanbul'da faaliyet göstermektedir. Masterpeace Türkiye büyükelçilerinin arasında şimdiden Sezen Aksu, Şevval Sam, Zülfi Livaneli ve Pelin Batu gibi ünlü isimler var. Yasemin Mori, Sattas, Social Inclusion Band, Naim Dilmener'in de bulunduğu tanınmış ve sevilen sanatçılar BM Uluslararası Barış Günü'ne denk gelen 21 Eylül tarihindeki lansmanımızda bizlerle olacak. Dünya barışı ve birliktelik duygusunu arttırabilmek adına, kesinlikle tarafsız ve hiç bir siyasi partinin etkisi altında olmayan barış hareketimize destek olacağınızı en içten dileklerimizle umuyoruz." - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Masterpeace Türkiye, Barış İçin 21 Eylül'de Babylon'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement