Mehmet Zeki Dirik Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Mehmet Zeki Dirik Seçim Sonuçları

Mehmet Zeki Dirik Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde AK Parti Bingöl Genç belediye başkan adayı olan Mehmet Zeki Dirik isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:02

31 Mart seçimlerinde AK Parti Bingöl Genç belediye başkan adayı olan Mehmet Zeki Dirik isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Bingöl Genç ilçesinde toplam 8 aday ile yarışan Mehmet Zeki Dirik isimli AK Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde AK Parti Bingöl Genç adayı Mehmet Zeki Dirik kimdir? AK Parti Bingöl Genç adayı Mehmet Zeki Dirik yüzde kaç oy aldı?

Mehmet Zeki Dirik Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Bingöl Genç belediye başkan adayı olarak gösterilen Mehmet Zeki Dirik Genç ilçesinde % 50,75 oranında oy almıştır. Genç ilçesinde % 50,75 oranında oy olan Mehmet Zeki Dirik adlı AK Parti adayı toplamda 3.799 adet oy sayısına ulaştı.

Mehmet Zeki Dirik Kimdir?

Mehmet Zeki Dirik Seçim Sonuçları

Mehmet Zeki Dirik, 1963 yılında Genç ilçesi Çanakçı köyünde doğdu. İlkokulu aynı köyde, orta ve lise öğrenimini Diyarbakır İmam Hatip Lisesi'nde 1981 yılında bitirdi. Aynı yıl Genç ilçesi Yoldaşan Mahallesi Camisi imam hatibi olarak göreve başladı. Anadolu Universitesi Açık Öğretim Fakültesi iş idaresi bölümünde lisansını tamamladı. Yedek subay olarak yaptığı askerlik dönüşü Genç Müftülüğünde memur olarak görevine devam etti. Van İl Müftülüğü ayniyat saymanı iken 1994 tarihinde Genç Belediyesine Yazı İşleri Müdürü olarak naklen atandı ve 20 yıl bu görevini sürdürdü. Daha sonra atandığı Genç Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü görevinden istifa ederek, belediye başkan adayı oldu. Dirik, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Bingöl Genç ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Mehmet Zeki Dirik Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement