MHP Kadın Kolları 5 Bin Püskevit Dağıttı - Son Dakika
Güncel

MHP Kadın Kolları 5 Bin Püskevit Dağıttı

MHP Kadın Kolları 5 Bin Püskevit Dağıttı

Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Kadın Kolları tarafından şehrin merkezinde vatandaşlara 5 bin adet püskevit dağıtıldı.

07.06.2011 16:12

Kentin en işlek caddesinde bulunan seçim bürosu önünde kurulan standta hazırlanarak dağıtılan püskevitler kısa sürede tüketildi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin seçim konuşmasında kullandığı ve seçim meydanlarında tartışma konusu olan 'Püskevit'e bir destek de Edirne Kadın Kolları'ndan geldi.

Püskevit'i seçim kampanyasının bir parçası haline getiren kadınlar, Saraçlar Caddesi'ndeki seçim bürosunun önünde açtıkları standta 5 bin adet Püskevit hazırladı. Eldiven giyerek hazırlanan Püskevitler, caddeden geçen vatandaşlar tarafından kısa sürede tüketildi. Püskevit Şenliği'nin açılışına katılan MHP Edirne Milletvekili Adayı Cemaleddin Uslu, şenliğin Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin bir miting sırasında kullandığı ifadeye dayandığını belirtti. Uslu, sözlerine şöyle devam etti:

'Toplum nezdinde fevkalade olumlu bulunduğu ve sempati kazandığı için birçok ilimizde ve ilimizin birçok ilçesinde de bu şenlikleri yaparak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun altında yatan temel neden de ülke siyasetine yön verme arzumuzdur. MHP 3 aydır dur durak bilmeden çalışmalarını sürdürmektedir. Hedefimiz seçimlerde Edirne'de birinci parti olmak. Bu çalışmalarımıza yürütürken toplumun her kesimine hitap etmeye çalışıyoruz.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP Kadın Kolları 5 Bin Püskevit Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement