MHP'li Milletvekili Adaylarından İlginç Seçim Kampanyası - Son Dakika
Güncel

MHP'li Milletvekili Adaylarından İlginç Seçim Kampanyası

MHP\'li Milletvekili Adaylarından İlginç Seçim Kampanyası

MHP Niğde milletvekili adayları Nevşehir Kapadokya bölgesinde kullanılan dev bir balonu Niğde’ye getirterek ilginç bir seçim çalışmasını imza attılar.

23.10.2015 16:16

MHP Niğde milletvekili adayları Nevşehir Kapadokya bölgesinde kullanılan dev bir balonu Niğde'ye getirterek ilginç bir seçim çalışmasını imza attılar.

Niğde Kent Meydanı'nda üzerine takılan MHP bayrağı ile yaklaşık 100 metre yükselen balon hava muhalefeti nedeniyle indirildi. Niğde'de ilk defa uçan balon gören vatandaşlar ise ilgiyle balonu izledi.

MHP Niğde Milletvekili Vedat Bayram ve MHP'li diğer adaylar balonun sepetine binerek gazetecilere poz verirken, bozkurt selamını da ihmal etmediler.

Niğde'de ilk defa böyle bir kampanya yapıldığını belirten MHP Niğde Milletvekili Vedat Bayram, "Milliyetçi Hareket Partisi bundan böyle Niğde'de hep ilklere imza atacaktır. Buluyorsunuz seçim atmosferindeyiz. Aşağı yukarı sandıklara 10 gün kaldı. Milliyetçi Hareket Partisi'nin sözleri vardı, vaatleri vardı, taahhütleri vardı. Bunlara bir ivme kazandırmak adına daha önce biliyorsunuz futbolcu fabrikası kurmak için Samet Aybaba ve sporcu arkadaşlarımızı getirmiştik. Önümüzdeki günlerde yine aynı etkinlikler devam ederken, bugün ise yine bu hususundaki dikkatleri çekmek için, Milliyetçi Hareket Partisi'nde Niğde'yi uçurmak için bu etkinliği düzenlemiş bulunmaktayız. Biraz sonra bu balonla havalanan rüzgarla Milliyetçi Hareket Partisi Niğde'de taahhütlerini nasıl yerine getirecek Niğdelilere verdiği taahhütleri nasıl yapacak. Sporcu fabrikasını kurma yolunda, patates taban fiyatı, elma tavan fiyatı, hava limanı ve diğer taahhütlerini nasıl yerine getireceği noktasında Niğde halkına bir mesaj verecektir" dedi.

Grup grup balona binen Niğdeliler kısa mesafeli de olsa yükselerek günün keyfini çıkarttılar. Kent Meydanı'nda ilk defa dev balonu gören vatandaşlar ise balonla birlikte özçekim yaparak sosyal medyada paylaştılar. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel MHP'li Milletvekili Adaylarından İlginç Seçim Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement