Müdür Elkatmış'tan İha'ya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Müdür Elkatmış'tan İha'ya Ziyaret

Müdür Elkatmış\'tan İha\'ya Ziyaret

Meteoroloji 14 Bölge Müdürü Mehmet Elkatmış, “10 Ocak çalışan gazeteciler Günü” dolayısıyla İhlas Haber Ajansı’nı (İHA) ziyaret etti.

10.01.2018 15:05

Meteoroloji 14 Bölge Müdürü Mehmet Elkatmış, "10 Ocak çalışan gazeteciler Günü" dolayısıyla İhlas Haber Ajansı'nı (İHA) ziyaret etti.

Meteoroloji 14 Bölge Müdürü Mehmet Elkatmış beraberinde müdür yardımcısı Mehmet Ali Ercan ve mühendis Mehmet Baybora ile birlikte "10 Ocak çalışan gazeteciler Günü" dolayısıyla İhlas Haber Ajansı'nı (İHA) ziyaret etti. Gazeteciliğin günümüzün en dinamik ve fedakarlık isteyen mesleklerin başında geldiğini ifade eden Elkatmış, "Önyargısız bir şekilde, tarafsız ilkesi çerçevesinde araştırmacı bir merak ve sorgulayıcı bir yöntem ile çalışan gazetecilerin teknolojik gelişmelerle birlikte toplumdaki önemini daha da artıracağını düşünmekteyiz. Ülkemizde barı, huzur ve güven ortamının güçlenmesi için de gazetecilerimizin üzerine büyük rol düşmektedir. Meteoroloji genel Müdürlüğün ve Van Bölge Müdürlüğümüzün yaptığı tahminleri, uyarıları ve analizleri doğru ve hızlı bir şekilde vatandaşlara ve ilgili sektörlere sunan her fırsatta Meteoroloji genel Müdürlüğümüzün 'mobil uygulamalarını' halka tanıtan basın mensuplarının gazeteciler gününü kutlar ve çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.

İHA Van Bölge Müdürü Şükrü Akyüz ise, bu anlamlı günde kendilerini ziyaretlerinden dolayı başta Elkatmış olmak üzere beraberindekilere teşekkür etti. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Müdür Elkatmış'tan İha'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement