Muş-Bingöl Karayolunda Kaza: 1'i Ağır 8 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Muş-Bingöl Karayolunda Kaza: 1'i Ağır 8 Kişi Yaralandı

Muş-Bingöl Karayolunda Kaza: 1\'i Ağır 8 Kişi Yaralandı

Muş-Bingöl karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, hafif ticari araç ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1'i ağır olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Muş Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bebek ise Elazığ'a sevk edildi. Polis ekipleri, kaza alanında trafiğin kontrollü geçişini sağlamak için önlemler aldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

20.07.2023 22:51

Muş- Bingöl karayolu üzerinde hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu 1'i ağır 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Muş-Bingöl karayolunun 10 kilometresinde sürücülerinin isimleri öğrenilemeyen 49 AL 996 plakalı hafif ticari araç ile 42 AJM 859 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1'i ağır 8 kişi yaralandı. Vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye gelen ambulanslar, yaralıları Muş Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralanan bebek, hastanede yapılan müdahalenin ardından Elazığ'a sevk edildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri kaza alanında trafiğin kontrollü geçişini sağlamak için gerekli önlemleri aldı. Kazada kafa kafaya çarpışan arabalar ise kullanılamaz hale gelerek çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Muş-Bingöl Karayolunda Kaza: 1'i Ağır 8 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement