MÜSİAD ve İlim Yayma Cemiyetine Ziyaret - Son Dakika
Güncel

MÜSİAD ve İlim Yayma Cemiyetine Ziyaret

MÜSİAD ve İlim Yayma Cemiyetine Ziyaret

Sönmez ve Septioğlu MÜSİAD Elazığ Şubesi ile İlim Yayma Cemiyeti Elazığ Şubesini ziyaret ettiler.

30.01.2012 09:01

AK Parti Elazığ Milletvekili Faruk Septioğlu ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Mahir Sönmez, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte, geçtiğimiz hafta kongrelerini gerçekleştiren MÜSİAD Elazığ Şubesi ile İlim Yayma Cemiyeti Elazığ Şubesini ziyaret ettiler.

AK Parti İl Teşkilatının hazırladığı program kapsamında AK Parti Elazığ Milletvekili Faruk Septioğlu ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Mahir Sönmez, ilk olarak MÜSİAD Elazığ Şubesi Başkanı Nedim Durgungül ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etiler.

MÜSİAD Elazığ Şubesi Başkanı Nedim Durgungül ziyaretten büyük bir mutluluk duyduklarını dile getirerek, MÜSİAD Elazığ Şubesi şehrin gelişmesi ve kalkınması için gayret gösterdiklerini ifade etti.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Mahir Sönmez ise MÜSİAD'ın kendileri için önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğuna vurgulayarak; "Bizler her zaman sizin faaliyet ve projelerinize destek vereceğiz. Yeni Yönetim kurulunun hayırlı olmasını diliyorum"dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Faruk Septioğlu, MÜSİAD'ın yeni yönetim kurulunun ilk toplantısında olmanın kendileri açısından mutluluk verici olduğunu ifade ederek şunları söyledi:"Bizler MÜSİAD gibi sivil toplum kuruluşlarını ve onların ürettiği projeleri çok önemsizyoruz. Bu nedenle de sürekli olarak sizlerle yakın işbirliği içerisindeyiz. Bundan şehrimiz adına çok daha güzel projeleri birlikte hayata geçireceğiz."

AK Parti Elazığ Milletvekili Faruk Septioğlu ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Mahir Sönmez daha sonra İlim Yayma Cemiyeti Elazığ Şubesini ziyaret ettiler.

İlim Yayma Cemiyeti Elazığ Şube Başkanı Mehmet Çiçek ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirten AK Parti Elazığ İl Başkanı Mahir Sönmez, AK Parti olarak sivil toplum örgütleriyle sürekli olarak iletişimde bulunduklarını ve sivil toplum örgütlerinin düşünce ve projelerine önem verdiklerini, İlim Yayma Cemiyet'nin de şehrimizde çok güzel hizmetler gerçekleştirmesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

AK Parti Elazığ Milletvekili Faruk Septioğlu ise, konuşmasında İlim Yayma Cemiyeti'ni çalışmalarından dolayı tebrik ettiğini belirtti ve Cemiyete her zaman destek olacaklarını söyledi.

İlim Yayma Cemiyeti Elazığ Şube Başkanı Mehmet Çiçek ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Milletvekili Septioğlu ile Başkan Sönmez'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MÜSİAD ve İlim Yayma Cemiyetine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement