MVP, Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom''dan Glınka Odu - Son Dakika
Güncel

MVP, Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom''dan Glınka Odu

MVP, Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom\'\'dan Glınka Odu

Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom'un 6 Oyuncusu En İyiler Kategorilerinde Ödül Aldı.

20.03.2011 22:51

Voleybol Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde Azerbaycan'ın Rabita Bakü takımını 3-0 yenerek şampiyon olan Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom oyuncuları, şampiyonluk kupasını CEV Başkanı Andre Meyer'in elinden aldı.

Meyer'in kupayı oyunculara vermesiyle birlikte salonda büyük bir sevinç yaşanırken, oyuncular sahaya kurulan platformun üstünde tezahüratlar yaparak şampiyonluklarını kutladı. Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom'un altın madalyalarını da Andre Meyer, Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık ve Acıbadem Grubu Yönetim Grubu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar verdi. İkinci olan Azerbaycan'ın Rabita Bakü takımına gümüş madalyalarını Gençlik Spor Genel Müdürü Yunus Akgül ile Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara takdim etti.

Bu arada dörtlü finalin en değerli oyuncusu Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom'un Polonyalı oyuncusu Malgorzata Glinka seçildi. Glinka ile birlikte şampiyon Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom'un 6 oyuncusu en iyiler kategorilerinde ödül aldı. Şampiyona sonrası seçilen en iyiler şunlar:

En Değerli Oyuncu (MVP): Malgorzata Glinka (Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom)

En iyi manşet alan oyuncu: Gözde Sonsırma (Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom)

En iyi servis atan oyuncu: Natalya Mamadova (Rabita Bakü)

En iyi pasör: Özge Çemberci Kırdar (Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom)

En iyi libero: Gizem Güreşen (Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom)

En iyi blokçu ödülü: Maja Poljak (Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom)

En iyi smaçör: Manon Flier (Scavolini Pessaro)

En skorer oyuncu: Jelena Nikolic (Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom)

FENERBAHÇE TARAFTARINDAN RABİTA BAKÜ'YE DESTEK

Burhan Felek Spor Salonu'nda bir grup Fenerbahçe taraftarı, Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom-Rabita Bakü maçında Azeri takımını destekledi. Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom oyuncularına tepki gösteren taraftarlar, daha sonra Rabita Bakü bayrakları açtı. Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç, taraftarlardan Rabita Bakü bayraklarını indirmelerini istedi. Bunun üzerine taraftarlar bayrakları indirdi. Ancak Koç'un salondan ayrılmasının ardından yeniden Rabita Bakü bayraklarını açan taraftarlar özellikle Vakıfbank Güneş Sigorta'nın kardeş oyuncuları Gözde ile Özge'ye tepki gösterdi.

Diğer Fenerbahçeli taraftarlar ise Vakıfbank Güneş Sigorta oyuncularını alkışlayıp destek verdi.

Bu arada Fenerbahçe Acıbadem-Scavolini Pessaro maçında protokol tribününde yer almayan Acıbadem Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, final maçını ise protokol tribününden izledi. Aydınlar'ın yanı sıra CEV Başkanı Andre Meyer, Gençlik Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay da karşılaşmayı izleyenler arasındaydı.

Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom oyuncusu Gözde, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, Türkiye'ye çok büyük bir gurur yaşattıklarını ifade ederek, "Buraya gelen herkese çok teşekkür ediyoruz. Türkiye'ye çok büyük bir gurur yaşattık. Bizi gelip destekleyen herkese şükranlarımı sunuyorum. Fenerbahçeli taraftarlarla aramızda sanırım bir yanlış anlaşılma oldu. Olur böyle şeyler" dedi.

Gizem ise tarihte bir ilki gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, "O yüzden çok mutluyum. En iyi ödülleri de takımca topladık. Onun için de çok mutluyum. Buraya 12'de 12 yaparak gelmemiz çok büyük bir başarı. Türkiye'deki voleybolun ne kadar ileri geldiğini göstermiş olduk. iki Türk takımı da finalde ilk 3'e girdi, bu çok büyük bir başarı. Bizi destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Gizem ayrıca final maçının yarı final maçından daha kolay geçtiğini ifade ederek, "Sonuçta Fenerbahçe daha büyük bir rakip. Zaten çok az bir farkla yenildiler" şeklinde konuştu.-İSTANBUL

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MVP, Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom''dan Glınka Odu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement