Ne Güzel Yerler World Travel Channel da - Son Dakika
Güncel

Ne Güzel Yerler World Travel Channel da

Ne Güzel Yerler World Travel Channel da

World Travel Channel, dünyanın dört bir yanında yer alan güzelliklerin en ilgi çekici anlarını usta bir sunumla izleyicilerle buluşturmaya devam ediyor.

08.08.2016 09:19  Güncelleme: 09:21

Kanalın kuruluş amacı Turizm tanıtımı ve pazarlamasına destek olmak, ulusal ve uluslararası turizm potansiyelimizin büyümesine katkı sağlamak, bu amaçla da Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan bölgesindeki Türkçe yayınına ilaveten 1 Mart 2016 tarihi itibariyle Monacosat uydusu aracılığı ile MENA Bölgesinde de İngilizce yayına başlayarak erişim ağını arttırmış bulunuyor.

Farklı kültürleri ve değişik ülkeleri tanıtma misyonuna sahip World Travel Channel profesyonel ekip ve ekipmanları ile sadece Yurtiçi değil Yurt dışında da bugüne kadar Malezya, Azerbaycan, Slovenya, Mauritus, Lozan, Belgrad, Küba ,Peru, Akabe, Malaga, Salzburg, Rotterdam, Mitilini, Molivos gibi ülke ve şehirlerin tanıtım filmlerini hazırlayarak izleyicisi ile buluşturmaktadır.

Sosyal Sorumluluk Projelerinde de aktif olarak da yer alan World Travel Channel, geçmişte "Şimdi Fotoğraf Zamanı" adlı programını "Benim İstanbul'um" adlı fotoğraf sergisine dönüştürerek, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın da katılımıyla gerçekleşen oldukça kalabalık bir gecede açık arttırma satışı ile tüm geliri UNICEF'e bağışlayarak çok başarılı bir projeye imza atmıştı.

NE GÜZEL YERLER DİYECEKLER

Yapımcılığını Medyadoktoru Firması adına Savaş Uğurlu'nun üstlendiği ve konservatuvar mezunu Elif Tayhan ve Kerem Baydar tarafından sunuculuğu üstlenilen, koordinatörlüğü Ferhat Çetin tarafından gerçekleşen Ne Güzel Yerler programında ülkemizin de var olduğu halde bilinmeyen görülmeyen birçok kültürel, doğal güzellikler ekrana getirilecek. Çekimlerine Kuşadasında başlanan Ne Güzel Yerler programının sunucuları tatil gezi eğlence programında daha birçok görülmemiş yere gidecek.

SABANCI: ''KÜLTÜREL PROGRAMLARI HER ZAMAN DESTEKLEYECEĞİZ

Mediasa Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan amacının World Travel Channel'da 'Ne Güzel Yerler' gibi projelere daha çok yer vererek tatil yörelerimizin hem yurt içi hem de yurt dışında tanıtımını sağlayıp, yerli ve yabancı turistleri çekmek olduğunu belirtti.

ELİF TAYHAN: ''GEÇ KALMIŞ BİR PROGRAM''

Sinema ve dizi oyuncusu Elif Tayhan Ne Güzel Yerler'in diğer tatil gezi programlarından farklı olduğunu belirterek, ''Yapımcımız Savaş Uğurlu ve programda partner sunucum Kerem Baydar ile daha önce yapılmamış bir programa imza atacağız. Ne Güzel Yerler tv programımızda daha önce var olduğu halde birçok kişi tarafından görünmemiş kültürel yerlerimizi gün yüzüne çıkartacağız. Programımız da çok daha büyük sürprizler olacak.''




Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ne Güzel Yerler World Travel Channel da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement