Necati Fidan Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Necati Fidan Seçim Sonuçları

Necati Fidan Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde İyi Parti BAYBURT DEMİRÖZÜ belediye başkan adayı olan Necati Fidan isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:23

31 Mart seçimlerinde İyi Parti BAYBURT DEMİRÖZÜ belediye başkan adayı olan Necati Fidan isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. BAYBURT DEMİRÖZÜ ilçesinde toplam 7 aday ile yarışan Necati Fidan isimli İyi Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde İyi Parti BAYBURT DEMİRÖZÜ adayı Necati Fidan kimdir? İyi Parti BAYBURT DEMİRÖZÜ adayı Necati Fidan yüzde kaç oy aldı?

Necati Fidan Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti BAYBURT DEMİRÖZÜ belediye başkan adayı olarak gösterilen Necati Fidan DEMİRÖZÜ ilçesinde % 1,69 oranında oy almıştır. DEMİRÖZÜ ilçesinde % 1,69 oranında oy olan Necati Fidan adlı İyi Parti adayı toplamda 20 adet oy sayısına ulaştı.

BAYBURT DEMİRÖZÜ ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Necati Fidan Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement