Necdet Atalay : Aday Olmayacağım - Son Dakika
Güncel

Necdet Atalay : Aday Olmayacağım

Necdet Atalay : Aday Olmayacağım

Tutuklu Belediye Başkanı Necdet Atalay, Batman Belediye Başkan Adaylığı konusunda net konuştu.

29.10.2013 13:03  Güncelleme: 13:12

KCK soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve 4 yıldır Diyarbakır cezaevinde tutuklu bulunan Belediye Başkanı Necdet Atalay, kamuoyuna gönderdiği mektupta 2014 yerel seçimlerinde aday olmayacağını açıkladı.

Mektubunda Batman halkına seslenen Atalay "2009 seçiminde ve sekiz aylık görev sürecinde sizlerden gördüğüm sevgi, hayatımın en değerli ve en büyük onuru. Sizlerden aldığım bu manevi güç ile dört yıldır ayakta durabildim ve bu güçle sonsuza dek direnebileceğim. Ancak gördüğünüz gibi bizleri tahliye etmeyerek siyasetimizi esaret altına almak istiyorlar. Bizim bu oyunu bozmamız lazım. Bu yüzden önümüzdeki yerel seçimlerde aday olmayacağım. Bu şekilde inanıyorum ki, siyaset tüccarlarının oyununu bozacağız. Şundan eminim ve tanıklık da ettim ki Batmanda bu görevi layıkıyla yapabilecek çok sayıda hak çocuğu var. Bunu hep beraber bulacak, seçecek ve yanında durarak başarılı olacağız" dedi.

Seçime ilişkin düşüncelerini paylaşan Başkan Atalay "Önümüzde çok önemli bir yerel yönetim seçimi var. Bana değer veren tüm insanlardan ricam bu zorlu süreci başarı ile karşılamamız için tüm olanaklarını kullanarak çalışmasıdır. Çatıştıran değil bütünleştiren, dedikodu ve güvensizlik üreten değil güven tesis eden ve inanan, konuşan ve söyleyen değil çalışan, yapan olmalıyız. Benim arkadaşlarım, yoldaşlarım bunu yapmalıdır aksini yapan arkadaşım, yoldaşım değildir" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Necdet Atalay : Aday Olmayacağım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement