Nuxe, Cemiyet Hayatından Bir Çok Ünlü İsmi Bir Araya Getirdi - Son Dakika
Güncel

Nuxe, Cemiyet Hayatından Bir Çok Ünlü İsmi Bir Araya Getirdi

Nuxe, Cemiyet Hayatından Bir Çok Ünlü İsmi Bir Araya Getirdi

Dünyaca ünlü Fransız dermokozmetik markası Nuxe'ün kuru yağı Huile Prodigieuse'un yeni tasarımlı şişesinin lansman davetine bir çok ünlü isim katıldı.

14.11.2013 11:42  Güncelleme: 11:40

Nuxe Huile Prodigieuse daveti, Burcu Hanif ve Hülya Eltemur ev sahipliğinde W Otel'de gerçekleştirildi.

Davete Nuxe Türkiye Genel Müdürü Frederick Carrera ve Siren Ertan Çarmıklı, Sanem Tezman, Zeynep Üstünel, Sitare Akdilek, Begüm Özer, Hülya Kalyoncu, İdil Atakol gibi cemiyet hayatından bir çok ünlü isim katıldı.

Gerçekleşen davetle, Toplum Gönüllüleri Vakfı Burcu Hanif ve Hülya Eltemur Deniz Bursu Fonu'na destek veren Nuxe, 5 kız öğrencinin 1 sene boyunca üniversite eğitim bursu almasına katkı sağladı.

Mükemmel etkisiyle ve benzersiz yapısıyla vazgeçilmez olan Huile Prodigieuse Çok Amaçlı Kuru Yağ, %97,8 doğal içerikten oluşan, E vitaminiyle zenginleştirilmiş bir formüle sahip...

Eiffel Kule'li yeni tasarımlı şişesiyle sınırlı sayıda üretilen Huile Prodigieuse Çok Amaçlı Kuru Yağın içeriğindeki 6 değerli bitkisel yağ (Macadamia, Fındık, Hodan, Tatlı Badem, Kamleya, Sarı Kantaron) cildinizi ve saçlarınızı yağlı his bırakmadan besliyor, onarıyor, yumuşacık yapıyor.

Silikon, mineral yağ ve koruyucu madde içermeyen Huile Prodigieuse Çok Amaçlı Kuru Yağ'ın üst notalarında portakal çiçeği, turunç ve mirabelle eriği, orta notalarında gül, müge ve beyaz zambak, alt notalarında ise vanilya, sedir ve amber esansları bulunuyor. Feminen, çekici bir kokusuyla da kullanım keyfi sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nuxe, Cemiyet Hayatından Bir Çok Ünlü İsmi Bir Araya Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement