Öğrenci Minibüsü Kazasında Ölen Seher Dayı Defnedildi - Son Dakika
Güncel

Öğrenci Minibüsü Kazasında Ölen Seher Dayı Defnedildi

Öğrenci Minibüsü Kazasında Ölen Seher Dayı Defnedildi

Üniversite öğrencilerini taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu hayatını kaybeden Seher Dayı'nın cenazesi, Manisa'nın Selimşahlar beldesinde defnedildi.

12.11.2013 20:23  Güncelleme: 20:26

Üniversite öğrencilerini taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu hayatını kaybeden Seher Dayı'nın (18) cenazesi, Manisa'nın Selimşahlar beldesinde toprağa verildi.

Dayı'nın cenazesi, ailesi tarafından hastane morgundan alınarak Selimşahlar Merkez Camisine getirildi. Duvak ve çiçeklerle süslenmiş tabutun başından ayrılmayan baba Sefer Dayı cami avlusunda, anne Ayşe ve abla Bahar Dayı ise evlerinde taziyeleri kabul etti.

Burada kılınan namazın ardından Dayı'nın cenazesi, Selimşahlar Belediye Mezarlığı'nda toprağa verildi. Törene, Seher Dayı'nın ailesi ve arkadaşlarının yanı sıra Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli ile bazı daire müdürleri katıldı.

Rektör Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, yaptığı yazılı açıklamada, CBÜ Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü 1. sınıf öğrencisi Seher Dayı'ya Allah'tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Pakdemirli, kampus ile kent merkezi arasında raylı sistem projesinin hayata geçirilmemesi halinde bu tür kazaların sıklıkla meydana gelebileceğini kaydetti.

Manisa- Menemen karayolunun 14. kilometresinde dün yoldan çıkan midibüsün devrilmesi sonucu 1 öğrenci ölmüş, 16 kişi de yaralanmıştı.

-seher dayı

-cenaze

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Öğrenci Minibüsü Kazasında Ölen Seher Dayı Defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement