Okul ve Şube Müdürleri ile Kahvaltıda Buluşuldu - Son Dakika
Güncel

Okul ve Şube Müdürleri ile Kahvaltıda Buluşuldu

Okul ve Şube Müdürleri ile Kahvaltıda Buluşuldu

Başkanı Yusuf Uzun, ilçedeki şube ve okul müdürleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

31.05.2013 10:48

Eğitim-öğretim sezonunun sonuna yaklaşıldığı şu günlerde Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ilçedeki şube ve okul müdürleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Beylikdüzü'nde ki okullarda eğitim veren okul ve şube müdürleri, Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen kahvaltıda Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Kaymakam Ahmet Mesut Demirkol ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu ile bir araya geldiler. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun toplantıdan önce kültür merkezi içerisinde yapımı devam eden gençlik merkezini ziyaret etti. Yeni yapılan oyun alanları ve cep salonlarını yakından inceleyen Başkan Uzun, gençlik merkezinin Beylikdüzü gençliğine çok yararlı olacağını ifade etti.

Öğretmenlere Tebrik

Tüm öğretmenleri verdiği emeklerden dolayı takdir eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ilçedeki eğitim ve öğretim standartlarının iyi eğitimden kaynaklandığını belirtti. Başkan Uzun "Sizlerin sayesinde Beylikdüzü'nde eğitimin çıtası oldukça yüksek. Hepinizi başarılı çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

"Bilmediklerimizi Öğrendik"

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun toplantıda dört yıl boyunca ilçede gerçekleştirilen proje ve faaliyetler hakkında okul ve şube müdürlerine bilgilendirme sunumu yaptı. Başkan Yusuf Uzun'a teşekkür eden öğretmenler Beylikdüzü'nü bu sunum ile daha iyi tanıdıklarını bilmedikleri birçok projeyi öğrendiklerini dile getirdiler.

AB Ülkelerinin Şehirleri Beylikdüzü İle Eşleşmek İstiyor

Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol da yapılan çalışmaların tarafsız bir gözle bakıldığında takdir edilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen AB şehir eşleştirme programında Beylikdüzü'nün tanıtımın çok kısa bir şekilde yapılmasına karşın Almanya'nın Münih, Slovenya'nın Koper ve Belçika'nın Gent şehirlerinin Beylikdüzü ile eşleşmek istediklerine değinerek " Burada gösterilenlerin sadece dörtte biri orada gösterildi. Onlar bu çalışmaları da görse direk kendileri Beylikdüzü ile eşleşmek için harekete geçerdi" dedi.

13 Haziran'da Yapılacak Karne Şenliğine Davet

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun okulların tatile girmesinin ardından hemen sonra 13 Haziran'da Beylikdüzü Belediyesi tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün de katkıları ile karne şenliği yapılacağını, tüm öğretmen ve öğrencileri bu şenlikte yapılacak olan Fettah Can konserine beklediklerini ifade etti. Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanı Ercan Ay toplantının ardından Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'ni öğretmenlere gezdirdi. Ay bölümler hakkında tek tek bilgiler verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Okul ve Şube Müdürleri ile Kahvaltıda Buluşuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement