Önce Taksi Kaçırdı, Sonra İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Önce Taksi Kaçırdı, Sonra İntihar Etti

Önce Taksi Kaçırdı, Sonra İntihar Etti

Edirne'de kaçırdığı ticari taksiyle park halindeki araçlara çarpan şahıs kendini iple asarak intihar etti.

28.10.2012 11:55  Güncelleme: 12:25

Edirne'nin Keşan ilçesi Paşayiğit beldesinde tehdit ederek, kaçırdığı ticari taksiyle park halindeki araçlara çarpan şahıs, daha sonra kendini iple asarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, saat 07.00 sıralarında Necati Gülcü'ye ait Gazipaşa Mahallesi Selvi Sokak'taki ağıla giden Yücel Gülcü, ağılda bir kişinin kendisini iple asarak intihar ettiğini gördü. Durumun jandarmaya bildirilmesinin ardından ise olay yerine jandarma ekipleri ve sağlık ekipleri geldi. Yapılan incelemede, kendisini iple asan şahsın Hasan Güzel (33) olduğu öğrenildi. Sağlık ekipleri yaptığı incelemede Hasan Güzel'in öldüğünü belirledi.

Olay yerinde güvenlik önlemi alınırken, olay yerine gelen Güzel'in yakınları ise sinir krizi geçirdi.

TAKSİCİYİ TEHDİT EDEREK, TAKSİYİ KAÇIRDI

Güzel'in olaydan önce akşam saatlerinde bir ticari taksi ile geldiği Paşayiğit beldesine taksicinin boğazına ip dayayıp tehdit ederek taksiyi aldığı öğrenildi. Taksiyle Paşayiğit beldesinde gezen ve alkollü olduğu öğrenilen Güzel'in park halindeki 22 FY 635 plakalı ve 22 RL 020 plakalı otomobile çarptıktan sonra ticari taksiyi yol kenarında bıraktığı ifade edildi. Güzel'in ticari taksiyi bıraktıktan sonra kendini iple astığı kaydedildi.

Ailevi sorunlar olduğu ve evli olduğu öğrenilen Hasan Güzel'in Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde ikamet ettiği öğrenildi. Hasan Güzel'in kendini astığı yerin ise, daha önce kendisine ait olduğu, ancak geçtiğimiz yıllarda yaşadığı maddi imkansızlıklar nedeniyle Necati Gülcü'ye sattığı öğrenildi.

Hasan Güzel'in üzerinde yapılan incelemede ise bir not bulunduğu öğrenildi. Güzel'in cesedi, yapılan incelemenin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Önce Taksi Kaçırdı, Sonra İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement