Orhan Karabaş'tan Abdlkadir Çat'a Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Güncel

Orhan Karabaş'tan Abdlkadir Çat'a Teşekkür Plaketi

Orhan Karabaş\'tan Abdlkadir Çat\'a Teşekkür Plaketi

Seydişehir Belediyesi Belediye Spor Kulübü Motor Sporcusu Orhan Karabaş spora verdiği destek için Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'a teşekkür plaketi sundu.

31.08.2013 11:04

Şimdiye kadar katıldığı yarışlarda pek çok başarıya imza atan Seydişehir Belediyesi Motor Sporcusu Orhan Karabaş "2005-2013 Türkiye Şampiyonası Başarı Dolu 8 Yılın Fotoğraflarla Hikayesi "adlı sergisini Seydişehir Atatürk Caddesi'nde açtı.Sergiyi gezen Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'a spora ve sporcuya verdiği önem çerçevesinde kendisine verdiği destek için teşekkürlerini ve şükranlarını sunan Orhan Karabaş, Başkan Çat'a katıldığı yarışlarla bunlarda kullandığı materyaller ve aldığı ödüller hakkında bilgi verdi. Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat ise motor sporcusu olmanın apayrı bir yetenek olduğunu belirterek Orhan Karabaş'a girdiği bu zorlu yolculukta başarılar diledi ve sporcuyu elde ettiği başarıları nedeniyle tebrik etti.

Orhan Karabaş Türkiye Şampiyonası Motodrag Yarışlarında kullandığı materyallerle kupalarını ve yarışma fotoğraflarını sergilerken," Bir Kask Bir Hayat, Bir Hayat Herşey "sloganıyla da kask takmanın önemine dikkat çekti.

Orhan Karabaş en son Manisa'da yapılan Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun 2013 Türkiye Drag Şampiyonası 4. Ayak Yarışlarında Profesyonel 600 cc'de Türkiye İkinciliği kazanmıştı.

Karabaş 8 Eylül 2013'de Konya'da yapılacak olan Türkiye Motodrag Şampiyonası'ndan birincilikle dönmeyi hedefliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Orhan Karabaş'tan Abdlkadir Çat'a Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement