Osmaniye'de İçme Suyu Borusu Patladı, Belediye 1 Haftadır Tamir Etmedi - Son Dakika
Güncel

Osmaniye'de İçme Suyu Borusu Patladı, Belediye 1 Haftadır Tamir Etmedi

Osmaniye'nin Mevlana Mahallesi'nde bulunan 17110 sokakta patlayan içme suyu borusunun Osmaniye Belediyesi tarafından 1 haftadır tamir edilmemesi vatandaşların tepkisine neden oldu. Mahalle sakini, suyun boşa akmasını cep telefonuyla kaydederek, belediyenin acil müdahale sözlerine rağmen ekiplerin gelmediğini belirtti.

01.08.2023 11:33

Osmaniye'de Mevlana Mahallesi 17110 sokakta patlayan içme suyu borusunun Osmaniye Belediyesi'nce 1 haftadır tamir edilmemesine vatandaşlar tepki gösterdi. Patlama sebebiyle asfalttan dışarıya sızan içme suyunu cep telefonu kamerasıyla görüntüleyen mahalle sakini, "Diğer mahallelerde su sıkıntısı var, biz su içerisinde yüzüyoruz. Ekipler geldi, baktı, acil olduğunu ve hemen buraya bir ekip göndereceklerini söylediler, gittiler ve gelmediler. Bir haftadır bu su bu şekilde boşa akıyor yazıktır günahtır" diyerek tepkisini dile getirdi.

Osmaniye'nin Mevlana Mahallesi 17110 sokakta patlayan içme suyu borusunun 1 haftadır yapılmamasına vatandaş tepki gösterdi. Osmaniye Belediyesi'ni arayarak kayıt oluşturmalarına, ekiplerin gelip 'hemen müdahale edelim' demesine rağmen halen gelen gidenin olmadığını belirten mahalle sakini, "Suyumuz bir haftadır bu şekilde akıyor, belediye yetkililerini aradım, kayıt oluşturdum, aciliyetinin olduğunu da söyledim. Ekipler geldi, baktı, acil olduğunu ve hemen buraya bir ekip göndereceklerini söylediler, gittiler ve gelmediler. Bir haftadır bu su bu şekilde boşa akıyor yazıktır günahtır" ifadelerini kullandı.

Osmaniye\'de İçme Suyu Borusu Patladı, Belediye 1 Haftadır Tamir Etmedi
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Osmaniye'de İçme Suyu Borusu Patladı, Belediye 1 Haftadır Tamir Etmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement