(Özel Haber) Marketteki Hırsızlık Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

(Özel Haber) Marketteki Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

(Özel Haber) Marketteki Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Bahçelievler'de bir süpermarkete girerek işyeri sahibinin çantasını çalan hırsız, güvenlik kameralarına yakalandı.

02.10.2012 09:56

Bahçelievler'de bir süpermarkete girerek işyeri sahibinin çantasını çalan hırsız, güvenlik kameralarına yakalandı.

Olay, 16 Temmuz 2012 tarihinde Bahçelievler'de meydana geldi. Bir markete giren şahıs, önce çevrede keşif yaptı. Ardından bir kez daha işyeri çevresini kolaçan eden şüpheli şahıs, daha sonra markete girerek hırsızlık için uygun bir zamanı bekledi. İşyeri sahibinin bir anlık dalgınlığını fırsat bilen şüpheli, işyeri sahibinin çantasını alarak kaçtı. Olay, işyeri sahibinin çantasının yerinde olmadığını fark etmesiyle ortaya çıktı. Güvenlik kameralarını inceleyen Bülent Kocabaş polise başvurdu.

Çantasında önemli evrakların bulunduğunu belirten Bülent Kocabaş, "Biz polise gidiyoruz, polis bize 'başınızın çaresine bakın' diyor. 'Bizim yapacağımız bir şey yok' diyorlar. Savcıya gidiyoruz, o da aynısını söylüyor. Bu devirde en iyi şey hırsızlık. Burada sürekli günübirlik hırsızlık oluyor. Kişiler belli, görüntüler, fotoğraflar var ama bulunamıyor" diyerek duruma tepki gösterdi.

Yaşanan hırsızlık anı işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde markete giren şüpheli, çevreyi iki kere kolaçan ettikten sonra içeri giriyor ve ardından kimsenin bulunmadığı sırada çantayı alarak uzaklaşıyor. Polisin kaçan şüphelinin yakalanması için başlattığı çalışma sürüyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel (Özel Haber) Marketteki Hırsızlık Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement