Peryön İnsan Yönetimi Ödülleri - Son Dakika
Güncel

Peryön İnsan Yönetimi Ödülleri

Peryön İnsan Yönetimi Ödülleri

Türkiye'nin insan yönetimi alanındaki en önemli ödülü PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri'nin dördüncüsü bu akşam sahiplerini buldu.

30.09.2011 08:58

Türkiye'nin En Önemli İnsan Yönetimi Ödülleri Peryön İnsan Yönetimi Ödülleri Sahiplerini Buldu

Pfızer, Borusan, Bılım İlaç, Mercedes Benz Peryön Ödüllerı Ile Insan Yönetımınde Ipı Göğüsledı.

Türkiye'nin insan yönetiminin en önemli ve prestijli ödüllerinin verildiği "PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri", bu yıl 29 Eylül 2011 tarihinde gerçekleştirilen görkemli bir törenle, 4'üncü kez sahiplerini buldu. Türkiye'nin en fazla başvuru alan ödül yarışması "PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri" için bu yıl 29 firma 40 kategoride kıyasıya yarıştı.

Dünya gündemini belirleyen konu ve konuşmacılarıyla 29-30 Eylül 2011'de insan yönetimi sektörünün tüm aktörlerini bir araya getiren 25. Avrupa İnsan Yönetimi Konferansı, Türkiye'nin en önemli insan yönetimi sektörü ödüllerine de ev sahipliği yaptı.

Sektörde iyi uygulamalara dönük farkındalığı arttıran ve özendiren projelere ev sahipliği yapan "PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri", insan yönetiminin iyileştirilmesine katkı sağlayan kurumlar ödüllerini WFPMA Kıta Başkanları'nın elinden aldı.

Kurumların insan yönetiminde çıktıkları yolculuğu desteklemek, onlara dünyaca kabul görmüş ölçütlerle yol göstermek ve ipi başarı ile göğüsleyenleri ödüllendirmek amacıyla verilen PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri, "İşe Alım, Eğitim ve Gelişim Yönetimi, Yetenek Yönetimi ve Fark Yaratan Uygulamalar" olmak üzere toplam dört kategoride uygulamaları ile ödüle başvuruda bulunan firmalara verildi.

"PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri", "İşe Alım, Eğitim ve Gelişim Yönetimi, Yetenek Yönetimi ve Fark Yaratan Uygulamalar" olmak üzere toplam dört kategoride "proje" ve "uygulamalar" üzerinden kurum ve proje sahiplerine verildi. "PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri"nde; İşe Alım dalında Pfizer İlaçları Ltd Şti, Eğitim ve Gelişim Yönetimi kategorisinde Borusan Holding A.Ş., Yetenek Yönetimi kategorisinde Bilim İlaç A.Ş., Fark Yaratan Uygulamalar Proje Kategorisi'nde Mercedes Benz Türk A.Ş. proje ve uygulamaları bu ödüle layık görüldü.

Ödül Jüri Kurulu'nda, Bekir Kural, Koray Arıkan, Rıdvan Yirmibeşoğlu, Mehmet Ünal, Saide Kuzeyli, Prof.Dr. Nakiye Boyacıgiller, Salih Sözer, Prof. Dr. Selime Sezgin gibi Türkiye'de sektörün gündemini belirleyen önemli isimlerin olduğu ödüller için 29 firmadan 40 kategori başvurusu kıyasıya yarıştı.

PERYÖN (Türkiye Personel Yönetimi Derneği)'nin düzenlediği "PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri"nde, proje ve uygulama sahiplerinin yanı sıra sponsorlar, paydaşlar, jüri üyeleri ve bütün konuşmacılar sertifika ile ödüllendirildi. İnsan yönetimi sektörü içindeki kurumların insan yönetiminde çıktıkları yolculuğun desteklendiği, onlara dünyaca kabul görmüş ölçütlerle yol gösterildiği ve ipi başarı ile göğüsleyenlerin ödüllendirildiği PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri maratonu, ödül töreni sonrası keyifli bir kokteyl ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Peryön İnsan Yönetimi Ödülleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement