Petrolspor Sakaryaspor'a Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Petrolspor Sakaryaspor'a Hazırlanıyor

Petrolspor Sakaryaspor\'a Hazırlanıyor

İzmir deplasmanında aldığı 1-0 'lık galibiyet ile büyük moral bulan Batman Petrolspor önümüzdeki hafta Sakaryaspor'u konuk ediyor.

17.09.2013 15:57  Güncelleme: 16:06

Hafta sonu İzmir deplasmanında aldığı 1-0 'lık galibiyet ile büyük moral bulan Batman Petrolspor önümüzdeki hafta kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Sakaryaspor'u düşünüyor. Teknik Direktör Adnan Şentürk nezaretinde TPAO tesislerinde yapılan çalışmaya menüsküs ameliyatı olan Muhammed Kalkan dışında tüm futbolcular katıldı. Yapılan çalışmalarda sporcuların moral ve motivasyonlarının yüksek oluşu zorlu karşılaşma öncesi teknik heyeti sevindirdi. Balçova maçının kendileri için geride kaldığını belirten Batman Petrolspor sportif direktörü Hayrettin Aktan ; "Çok kaliteli bir sporcu grubumuz olmasına rağmen maalesef lige iyi başlayamadık, bu hafta kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Sakaryaspor maçından galibiyet ile ayrılarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Takımda başarılı stoper Ahmet Köseoğlu'nun cezasının bitmesi zorlu karşılaşma öncesi takım arkadaşlarına moral vermiştir. Batmanlı sporseverlerin desteğiyle birlik ve beraberlik içerisinde rakiplerimizi bir bir yenerek hedefe ulaşmak istiyoruz" dedi. Türkiye Futbol Federasyonu Batman Petrolspor kulübüne gönderdiği 2. faksta Sakaryaspor maçı 22 Eylül Pazar günü saat 15:00 'e alınmıştır.

PETROLSPOR A 2 TAKIMI ŞANLIURFA'YA BOYUN EĞDİ 2-0

Tarihinde ilk defa A 2 Liginde mücadele eden Batman Petrolspor ligin ilk karşılaşmasında deplasmanda karşılaştığı Şanlıurfaspor 'a 2-0 mağlup oldu. Siverek ilçe stadında oynanan karşılaşmaya ilgi büyüktü. Çok sayıda sporseverin izlediği karşılaşmanın ilk devresinde defans bloğunun yaptığı hatalar sonucu Şanlıurfaspor 2-0 öne geçti. 2. yarıya hızlı başlayan Petrolspor yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremeyince karşılaşma Şanlıurfaspor'un 2-0 galibiyetiyle sona erdi. Karşılaşmayı yöneten hakem triyosu verdikleri yanlış kararlarla Petrolspor 'u adeta oyundan düşürdüler.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Petrolspor Sakaryaspor'a Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement