Polis, sahte polisleri kıskıvrak yakaladı - Son Dakika
Güncel

Polis, sahte polisleri kıskıvrak yakaladı

Polis, sahte polisleri kıskıvrak yakaladı

'Kaybolan Çiçekler', Ankara'daki evinden kendilerine polis süsü veren 3 kişi tarafından kaçırılan 17 yaşındaki Hazal'ı 59 gün sonra buldu.

09.03.2017 15:50  Güncelleme: 15:51

Hazal'ı kaçıran ve alıkoyan biri kadın 4 kişi polis operasyonuyla yakalandı. Kızının bulunduğu müjdesini canlı yayında alan anne Meniş, sevincini İnci Ertuğrul'a sarılarak yaşadı.

Hazal A., 11 Ocak günü Ankara'nın Yeni Mahalle İlçesi'ndeki evinden, annesine polis yelekli 3 kişi tarafından ''cinayet' şüphelisi olduğu söylenerek kaçırıldı. Hazal'ın annesi Meniş Akyol, İnci Ertuğrul'un sunduğu Kaybolan Çiçekler programından yardım istedi. Stüdyoda ünlü sunucu İnci Ertuğrul'un konuğu olan anne, kızının 11 Ocak 2017 tarihinde polis kılığına girmiş kişiler tarafından 'cinayete karıştığı bu nedenle ifade vermesi' gerektiği söylenerek kaçırıldığını, bir daha haber alamadığını ağlayarak anlattı.

Anne, kızı kaçırıldıktan sonra kendisinin 2 ayrı telefon numarasından arandığını birinde Hazal'ın "Öyle kötü bir ortamdayım ki seni buraya getiremem" dediğini, diğerinde de ismini bilmediği bir kişinin "Kızını bir bataklığın içine düştü. Kurtaramazsınız" şeklinde konuştuğunu aktardı.

MUTLU HABER CANLI YAYINDA GELDİ

Kaybolan Çiçekler, Hazal'ı 59 gün sonra buldu. Kızının bulunduğu haberini anne Meniş'e canlı yayında İnci Ertuğrul verdi. Koşarak Ertuğrul'a sarılan anne, sevinç gözyaşları döktü. Kaybolan Çiçekler'e ve kızının bulunmasında yardımcı olan herkese teşekkür etti.

Suç çetesinin elinden kurtarıldı

Hazal'ın bulunmasının ardından Ankara Polisi, düzenlediği operasyonla biri kadın 4 kişiyi yakaladı. Yakalanan şüphelilerin kendilerine polis süsü vererek Hazal'ı kaçıran ve alıkoyanlar olduğu öğrenildi.

15 gündür kayıp
23 Şubat Perşembe günü okula gitmek için servise binen daha sonra kırtasiyeden bir şey alacağını söyleyerek okulun arka kapısında inen 15 yaşındaki Beyza'dan bir daha haber alınamadı. Anne Elif B. kızının 16 yaşındaki Doğukan A. İsimli bir çocuk tarafından kaçırılarak Denizli'ye gittiğini iddia etti. Kaybolan Çiçekler programına telefonla bağlanan Doğukan A.'nın annesi Gül Ü. 'çocukların bulunmasını bende çok istiyorum' dedi. Bunun üzerine ona inanmadığını belirten Elif B. gözyaşlarına boğuldu. Diğer bir yandan araştırmalarına devam eden kaybolan çiçekler ekibi 15 gün sonra Beyza Y'yi buldu. Güzel haberi canlı yayında İnci Ertuğrul'dan alan anne mutluluk gözyaşları döktü.


Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Polis, sahte polisleri kıskıvrak yakaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement