Polisi Alarma Geçirdi - Son Dakika
Güncel

Polisi Alarma Geçirdi

Polisi Alarma Geçirdi

Erzurum'da 'Polis Bayramı' kutlamaları yapılırken bomba bulunduğu ihbarı polisi alarma geçirdi.

10.04.2013 13:26  Güncelleme: 14:21

Erzurum'da 'Polis Bayramı' kutlamaları yapılırken otomobilinde bomba bulunduğu ihbarı yapılan ve polisin geldiğini görünce saklanmaya çalışan Kemal Arslan gözaltına alındı.

Gürcistan'ın Batum'dan Sınır Kapısı'nı kırarak Türkiye'ye girdiğini öne süren Kemal Arslan, bazı televizyon kanalları ve haber ajanslarını arayarak kendisiyle röportaj yapılmasını istedi. Erzurum'da olduğunu belirten Arslan'a görüşen muhabirleri tersleyen Arslan hakkında, bugün saat 10.38'de yapılan ihbar üzerine polis alarma geçti.

Havuzbaşı semtindeki Atatürk Anıtı önünde 'Polis Haftası' kutlamaları yapılırken, birimler uyarıldı, kentin giriş- çıkışında önlem alındı. Arka camı kırık 34 YEP 31 plakalı otomobil, Erzurum- Kars karayolunda bir akaryakıt istasyonunda terk edilmiş halde bulundu. Sevk edilen bomba imha uzmanları otomobilde eğitilmiş köpeklerin de kullanıldığı arama yaptı. Otomobilde herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı. Diğer polisler akaryakıt istasyonunun arka tarafında saklanmaya çalışan Hakkari'nin Yüksekova İlçesi nüfusuna kayıtlı Kemal Arslan'ı bulunca onu yere yatırarak kelepçe taktı. Ağlayan ve arada bir bağıran Arslan, Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Polis, Arslan ile ilgili soruşturmayı sürdürülüyor. - Erzurum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polisi Alarma Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement