Prof. Dr. Bayram Altan KKTC Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanını Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Prof. Dr. Bayram Altan KKTC Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanını Ziyaret Etti

Prof. Dr. Bayram Altan KKTC Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanını Ziyaret Etti

Başbakan Eski Danışmanı ve İslam Ülkeleri Akademisyenler Birliği Genel Başkanı Prof. Dr. Bayram Altan, KKTC Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner'i ziyaret etti.

25.08.2017 09:09  Güncelleme: 09:55

Başbakan Eski Danışmanı ve İslam Ülkeleri Akademisyenler Birliği Genel Başkanı Prof. Dr. Bayram Altan, KKTC Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner'i makamında ziyaret etti.

Nezaket ziyaretine KKTC Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı eski Müsteşarı Süleyman Göktaş ve emekli Kıdemli Albay Emin Özduran da katıldılar.

Bir süre sohbet ettikten sonra Prof. Dr. Bayram Altan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner'e yakın tarihte 4. Baskısı yapılan ve yurtiçinde ve yurtdışında çok büyük ilgi gören " Dünyayı Kimler Yönetiyor? Gizli Dünya Devleti " isimli 480 sayfalık kitabını imzalayarak hediye etti.

Bakan Saner, bu ziyeretten büyük memnunluk duyduğunu, bu kitabı mutlaka büyük bir ilgi ve dikkatle okuyacağını, KKTC'ye geldiğinde görüşüp uzunca sohbet etmeyi istediğini söyledi ve bu ziyareti hatta dünya çapında büyük önemi haiz olan hediye kitabı teslim alırken hatıra fotografı ile tablolaştırılmasını istedi.

Bunun üzerine Prof. Dr. Bayram Altan, en son 4. Baskısı yayınlanan "Dünyayı Kimler Yönetiyor? Gizli Dünya Devleti" isimli kitabını KKTC Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner'e hediye ederken objektif karşısına geçtiler. Bayram Altan da kendilerini Türkiye'ye davet etti. Teşriflerinden ve kendilerini İstanbul veya Ankara'da ağırlamaktan büyük onur duyacaklarını söyledi.

Bu nazik daveti, büyük bir memnunlukla kabul ettiğini ve en kısa zamanda bu davete icabet edeceğini ifade ederek teşekkür etti. Bakan Saner, misafirlerini asansöre kadar eşlik ederek uğurladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Prof. Dr. Bayram Altan KKTC Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement