Prof. Dr. Bayram Altan Yakın Doğu Üniversitesi Rektör Yardımcılarını Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Prof. Dr. Bayram Altan Yakın Doğu Üniversitesi Rektör Yardımcılarını Ziyaret Etti

Prof. Dr. Bayram Altan Yakın Doğu Üniversitesi Rektör Yardımcılarını Ziyaret Etti

İslam Ülkeleri Akademisyenler Birliği Genel Başkanı ve Başbakan Eski Danışmanı Prof. Dr. Bayram Altan, KKTC'de Yakın Doğu Üniversitesi Rektör Yardımcılarını ziyaret etti.

30.08.2017 12:51

İslam Ülkeleri Akademisyenler Birliği Genel Başkanı ve Başbakan Eski Danışmanı Prof. Dr. Bayram Altan, gittiği KKTC'de Yakın Doğu Üniversitesi Rektör Yardımcılarını ziyaret etti.

Önce YDÜ Rektör Yardımcılarından Prof. Dr. Şenol Bektaş'ı ziyaret etti. İslam Ülkeleri Akademisyenler Birliği ve İslam Ülkeleri Akademisyenler Vakfı hakkında kısa tanıtım bilgileri veren Altan, bir bölümünü Türkiye Cumhuriyeti eski Başbakanlarından merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan ile birlikte hazırladıkları "Dünyayı Kimler Yönetiyor? Gizli Dünya Devleti" kitabının 4. Baskısını imzalayıp hediye etti .

Ziyaretlerinden büyük memnunluk duyduğunu söyleyen Rektör yardımcısı Prof. Dr. Şenol Bektaş, hediye ettiği imzalı kitabından dolayı Prof. Altan'a tebrik ve teşekkürlerini bildirdi. Uluslararası düzeyde büyük önemi haiz olan bu kitabı daha önce duyduğunu ancak görmediğini, bugünden sonra mutlaka okuyacağını söyledi. Ve bu ziyareti bir hatıra resmi ile ölümsüzleştirmeyi arzu ettiğini söyleyen Bektaş, birlikte kitaplık önünde bir hatıra fotografı çektirdiler.

Prof. Dr. Şenol BEKTAŞ ile vedalaşıp ayrılan İslam Ülkeleri Akademisyenler Birliği Genel Başkanı Prof. Dr. Bayram ALTAN, KKTC Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı emekli Müsteşarı Süleyman GÖKTAŞ, Emekli Kıdemli Albay Emin ÖZDURAN, aynı Üniversiteden mezun olan ve Uzmanlığını alan Albay'ın kızı Öğretim Görevlisi Gülşen ÖZDURAN ve oğlu Yalçın ÖZDURAN ile birlikte Rektör Yardımcılarından Prof. Dr. Fahreddin M. SADIKOĞLU'nı ziyaret etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Prof. Dr. Bayram Altan Yakın Doğu Üniversitesi Rektör Yardımcılarını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement