Rektör'den Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Rektör'den Geçmiş Olsun Ziyareti

Rektör\'den Geçmiş Olsun Ziyareti

Arif Yılmaz ve Beraberindeki heyet, bugün Ali Sarı'ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

15.02.2013 16:59

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Arif Yılmaz ve Beraberindeki heyet, bugün Rize Belediyesi Zabıta Müdürü Bayram Ali Sarı'nın önceki gün makamında uğradığı bıçaklı saldırı'dan ötürü, Rize Belediyesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Rektör Arif Yılmaz ve beraberinde ; Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Osman Karamustafa, Genel Sekreter Ali Rıza Köroğlu ve İdari Mali İşler Başkanı Nevin Hacımustafaoğlu'nu Rize Belediye Başkan Vekili İrfan Kandil ve Başkan Yardımcısı Osman Karavin Başkanlık makamında kabul etti.

Rektör Arif Yılmaz, görev yaptığı sırada saldırıya uğrayan Zabıta Müdürü Bayram Ali Sarı için Başkanlık makamında Başkan Vekili Kandil'i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

ÜZÜNTÜ DUYDUK

Kandil'e geçmiş olsun dileklerini ileten Yılmaz, "Olaydan üzüntü duyduklarını belirterek, bu tür olayların Rize'de yaşanmasının kabul edilemez olduğunu "söyledi.

KANDİL "MÜSAMAHA GÖSTERMEYECEĞİZ"

Başkan Vekili İrfan Kandil, ise Rektör Arif Yılmaz ve beraberindekilere üzüntülerinin ortak olduğunu ifade ederek,"Rize halkına hizmet eden Zabıta müdürümüz ve çalışanlarımıza yapılan saldırıyı insanlık dışı buluyorum. Bu tür hassas durumların takipçisi olacağız. Bu tür olaylara, şiddete asla müsamaha göstermeyeceğiz. Bir daha oluşmaması için elimizden gelen herşeyi yapacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rektör'den Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement