Samsun Şehit Ateşi Samsun'a Düştü - Son Dakika
Güncel

Samsun Şehit Ateşi Samsun'a Düştü

Şehit ateşi Samsun'a düştüDİYARBAKIR'ın Lice İlçesi'nde terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen operasyonalarda çıkan çatışmada şehit olan 3 askerden Jandarma Uzman Çavuş 26 yaşındaki Gökhan Bayram'ın acı haberi memleketi Samsun'da ki evine ulaştı.

31.05.2017 19:05

Şehit ateşi Samsun'a düştü

DİYARBAKIR'ın Lice İlçesi'nde terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen operasyonalarda çıkan çatışmada şehit olan 3 askerden Jandarma Uzman Çavuş 26 yaşındaki Gökhan Bayram'ın acı haberi memleketi Samsun'da ki evine ulaştı.

Diyarbakır'ın Lice İlçe kırsalında yürütülen operasyonlarda bugün çıkan çatışmada şehit olan 3 askerden Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Bayram'ın acı haberi memleketi Samsun'da ki evine ulaştı. Şehitin acı haberi Samsun Vali Yardımcısı Recep Yüksel tarafından anne Selma Hanım'a verildi. İlkadım İlçesi'nde ki şehidin oturduğu binaya ve sokağa Türk bayrakları asıldı. Bekar ve bir erkek kardeşi olan şehit Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Bayram'ın 5 yıldır görev yaptığı, babası Hakan Bayram'ın işinden dolayı Trabzon'da olduğu öğrenildi. Anne ve babası ayrı olan şehit Uzman Çavuş Bayram'ın cenazesinin bu akşam Samsun'a geleceği, yarın ise ikindi namazı sonrasında düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Samsun Şehit Ateşi Samsun\'a Düştü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun Şehit Ateşi Samsun'a Düştü - Son Dakika


Advertisement