Samsunspor: "Avantaj Yakalayacaktık" - Son Dakika
Güncel

Samsunspor: "Avantaj Yakalayacaktık"

Samsunspor: "Avantaj Yakalayacaktık"

Ptt 1'inci Lig takımı Samsunspor'un Futbol Şubesi Sorumlusu Nihat Soğuk, Adana Demirspor deplasmanında aldıkları 1 puanın önemli olduğunu söyledi, "Galip gelebilseydik büyük avantaj yakalayacaktık" dedi.

10.02.2014 12:45

Ptt 1'inci Lig takımı Samsunspor'un Futbol Şubesi Sorumlusu Nihat Soğuk, Adana Demirspor deplasmanında aldıkları 1 puanın önemli olduğunu söyledi, "Galip gelebilseydik büyük avantaj yakalayacaktık" dedi.

Adana Demirspor'la 3-3'lük berabere kaldıkları maçta karşılaşmanın her 2 takım açısından da zorlu geçtiğinin ifade eden Nihat Soğuk, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Müabakaya iyi başlayamadık ve 2-0 geriye düştük. Toparlanarak golü bulduk. Akabinde bu maça kadar tüm karşılaşmalarda en üst düzeyde oynayan kalecimiz Soner'in bireysel hatasından 3'üncü golü kalemizde gördük. Buna rağmen oyuncularımızın, mücadele gücü yeniden ortaya çıktı. Maçın sonunda da 3-3'ü yakaladık. Puan almak çok önemli. Ama diğer maçların skorlarına baktığımızda galip gelebilseydik, büyük avantaj yakalayacaktık. Buna rağmen mağlup durumdan beraberliği yakalamak ve sahadan puanla ayrılmak gayet sevindirici." - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsunspor: 'Avantaj Yakalayacaktık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement