Şanlıurfa - Şahan Saldırganı Affetti - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa - Şahan Saldırganı Affetti

Şanlıurfa - Şahan Saldırganı Affetti

Maç Sonu Saldırıya Uğrayan Teknik Direktörün Kulağına 5 Dikiş Atıldı

14.09.2010 16:58

MAÇ SONU SALDIRIYA UĞRAYAN TEKNİK DİREKTÖRÜN KULAĞINA 5 DİKİŞ ATILDI

İKİNCİ Lig Kırmızı Grup'ta dün Van'da oynanan ve 1-1 berabere biten Belediye Vanspor-Şanlıufaspor karşılaşmasının ardından saldırıya uğrayan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Mehmet Şahan'ın kulak çevresine 5 dikiş atıldı. Tedavisinin ardından Şanlıurfa'ya dönen Şahan, kendisine saldıran kişi hakkında ise şikayetçi olmadı.

Şanlıurfaspor kafilesinin maç bitimi stattan ayrılmak istediği sırada bir grup taraftar Teknik Direktör Mehmet Şahan ve Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Akarslan'a saldırmıştı. Saldırıda Şahan, sağ kulağının yanına bilinmeyen bir cismin isabet etmesi sonucu kanlar içerisinde kalarak yaralanmış, Akarslan ise darp edilmişti. Olayın ardından bir saldırgan yakalanırken, Şahan ise tedavi için Van Devlet Hastanesi'ne götürülmüştü. Acil serviste tedavisi yapılan ve kulak çevresine 5 dikiş atılan Şahan, daha sonra kafile ile birlikte Şanlıurfa'ya dönmüştü.

ŞİKAYETÇİ OLMADIM

Saldırının ardından pansumanlı kulağı ile gazetecilerin karşısına çıkan Mehmet Şahan, "Maç süresince Belediye Vanspor yönetici, futbolcu ve hocalarından hiçbir zarar görmedik. Centilmence maçı oynadık ve 1-1 berabere kaldık. Stattan ayrılıp otobüsümüze giderken bir anda saldırı oldu ve bir kişi bana ne olduğunu bilmediğim kesici bir cisim ile vurup kulağımın olduğu bölgeyi yaraladı. Hastanede tedavimi yaptıkları sırada Vanlı yöneticiler ve Belediye Vanspor ekibi de yanımıza gelip üzüntülerini dile getirdi. Daha kötü bir durumla karşılaşmadığımız için bu duruma şükrettik ve ardından bireysel bir hata olarak değerlendirip, bir anlık öfkesinin kurbanı olduğunu sandığım saldırgandan da şikayetçi olmadım" dedi.

GÜVENLİK ZAAFİYETİ VAR

Samsun'da yaşanan olayda Mersin İdmanyurduspor Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova'nın statta bıçaklanması ve kendisinin saldırıya uğramasının yeşil sahalarda istenmeyen olayları gündeme getirdiğini anlatan Şahan, "Bu istenmeyen olayların önüne geçilmesi hepimizin ortak dileğidir. Ancak, hem Yüksel Yeşilova'ya saldıran, hem stat çıkışı bana saldıran kişilerin o noktaya nasıl geldikleri iyi sorgulanmalı. Bu saldırılar stat içi ve çevresinde güvenlik zaafiyeti olduğunu gösteriyor. Bence, stat içi ve çevresindeki önlemlerin yeniden gözden geçirilmesi, bundan sonra olası saldırıların önünü kesmiş olacaktır" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ LİSTESİ

-----------------------------------

- Teknik Direktör Şahan

- Şahan dikiş atılan kulağını gösterirken

- Şahan'ın konuşması

- Genel ve detay görüntüler

Haber: Hasan KIRMIZITAŞ -Kamera: Ömer PINAR- ŞANLIURFA -DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa - Şahan Saldırganı Affetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement