SATSO 16. Meslek Komitesi, Bir İlki Daha Gerçekleştirdi - Son Dakika
Güncel

SATSO 16. Meslek Komitesi, Bir İlki Daha Gerçekleştirdi

SATSO 16. Meslek Komitesi, Bir İlki Daha Gerçekleştirdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'dan SATSO 16. Meslek Komitesi'ne destek

24.09.2013 14:14

Meslektaşları SATSO Meclis Üyesi Ayhan Akdağcı ile Zafer Yıldırım'ı makamında ağırlayan AK Parti'nin AR-GE'den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu; SATSO 16. Meslek Komitesi'ne sonuna kadar destek vereceğini ve mesleğimizi ilgilendiren tüm konularda da yanlarında olacağını söyledi.

Süleyman Soylu'ya dosya sundular

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Finansal Hizmetler ve Sigortacılık Faaliyetleri Meslek Grubu (SATSO 16 Meslek Komitesi) Meclis Üyeleri Ayhan Akdağcı ile Zafer Yıldırım, Ankara'daki çalışmaları kapsamında, kendileri gibi sigortacı olan AK Parti'nin AR-GE'den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret etti. Ayhan Akdağcı ile Zafer Yıldırım, 16. Meslek Komitesi üyelerini mesleki sorunları çözmek amacıyla gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Süleyman Soylu'ya dosya sundu.

Sorunlar Başbaka'a iletilecek

Kendisinin de yakından takip ettiği ve üzerinde çalıştığı sorunlar için SATSO 16. Meslek Komitesi'nin ve üyelerinin elele vererek, "Güç Birliği" içinde hareket etmeleri gerektiğini dile getiren Süleyman Soylu, bunda da SATSO ve Ticaret Odaları'nın önemli rol oynayacağını dile getirdi. Soylu, ayrıca hazırlanacak tüm raporların Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a da kendisi tarafından iletilip, meslek sorunlarının giderilmesine tam anlamıyla katkı sağlayacağını sözlerine ekledi. Süleyman Soylu'nun komitelerine sonuna kadar destek vereceğini ifade eden Ayhan Akdağcı ile Zafer Yıldırım, Soylu'nun mesleklerini ilgilendiren tüm konularda da yanlarında olacağının sözünü verdiğin müjdeledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel SATSO 16. Meslek Komitesi, Bir İlki Daha Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement