Şehit Polis İçin Tören - Son Dakika
Güncel

Şehit Polis İçin Tören

Şehit Polis İçin Tören

Beyoğlu’nda göreve giderken geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan motorize ekiplerde görevli Mehmet Ali Uğur'un cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Burdur'a gönderildi

21.11.2013 20:08

Beyoğlu'nda göreve giderken geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan polis memuru Mehmet Ali Uğur'un (27) cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Burdur'a gönderildi.

Tarlabaşı Bulvarı'nda ekip arkadaşıyla göreve giderken trafik kazası geçirerek şehit olan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü Motorize Ekipleri'nde görevli polis memuru Uğur için Motorize Ekipler Büro Amirliği bahçesinde tören düzenlendi.

Törene, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, emniyet müdür yardımcıları, şehit polisin yakınları ve arkadaşları katıldı. Kazadan yaralı kurtulan polis memuru Altan Yücel de tedavi gördüğü hastaneden çıkarak törende yer aldı.

Şehit polis memuru Mehmet Ali Uğur'un cenazesi, törenin ardından son yolculuğuna uğurlanmak üzere memleketi Burdur'a gönderildi.

Kaza

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü Motorize Ekipleri'nde görevli polis memuru Mehmet Ali Uğur, dün akşam Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı'nda ekip arkadaşı Altan Yücel ile motosikletle göreve giderken trafik kazası geçirdi.

Önlerine çıkan bir otomobile çarpmamak için manevra yapan Uğur, motosikletiyle yol kenarındaki direğe çarptı. Devrilen motosikletten savrulan polis memurlarından Mehmet Ali Uğur şehit olurken, Altan Yücel yaralı olarak Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Polis İçin Tören - Son Dakika


Advertisement