Semerkand Haftasına Özel Sergi Açılışı - Son Dakika
Güncel

Semerkand Haftasına Özel Sergi Açılışı

Semerkand Haftasına Özel Sergi Açılışı

22-29 Mayıs Dünya Semerkand Haftası nedeniyle İnegöl Kent Müzesi Sergi Salonu'nda Semerkand Vakfı İnegöl Temsilciliği tarafından sergi açılışı gerçekleştirildi.

25.05.2013 15:01

Kent Müzesi Sergi Salonu'nda gerçekleştirilen sergide Kuran-ı Kerimler, Dergiler, CD ve DVD'ler, Allah ve Muhammed lafızları ile hediyelik eşyalar gösterime sunuldu.

Sergi açılışında katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Semerkand Vakfı İnegöl Temsilcisi Mehmet Şenol, Semerkand Haftası etkinlikleri içerisinde 'Aile Kardeşliği ve Muhabbet' adı altında bütün Türkiye ve dünyada bu çalışmalara devam ettiklerini belirtti.

Her yıl 22-29 Mayıs tarihleri arasında tüm dünya üzerinde Semerkand Haftası olarak kutlandığını belirterek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, Semerkand Haftasıyla ilgili bir dizi program gerçekleştirileceğini belirterek, programlar hakkında detaylı bilgi verdi:

24 Mayıs Cuma günü İshak paşa Camiinde Cuma Namazı Sonrası gerçekleştirilecek olan Mevlidi şerif ve Pilav İkramı

Yine 24 Mayıs Cuma Günü araştırmacı Yazar Özlem Gülmez hanımefendi saat 14.00'de İnegöl Kültür Sarayında Kadın ve Aile Hayatına İlişkin vereceği Konferans çerçevesinde İnegöllülerle bir araya gelecek.

26 Mayıs Pazar Günü araştırmacı yazar Selim Uğur Konferansı saat 14.00' de Kültür Sarayında gerçekleştirilecek.

Yine Belediyemizin katkılarıyla 29 Mayıs Çarşamba günü Talha Uğurluel ve Serdar Tuncer Kültür Park Anfi Tiyatroda saat 21.30'da İnegöllülerle buluşacak" dedi.

Aktş son olarak, sergideki bu birbirinden güzel eserlerin arzu edenler için satışa sunulacağını bildirirken, serginin hayırlı olmasını diledi ve herkesi sergiyi gezmeye davet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Semerkand Haftasına Özel Sergi Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement