Semerkand İletişim Merkezinin Açılışı - Son Dakika
Güncel

Semerkand İletişim Merkezinin Açılışı

Semerkand İletişim Merkezinin Açılışı

Bartın Semerkand İletişim Merkezinin Açılışı Milletvekili Yılmaz Tunç'un Katılımı ile Gerçekleştirildi.

28.02.2011 09:40

Semerkand Şirketler Grubuna ait Semerkand Yayıncılık Bartın İletişim Merkezinin açılışı AK Parti Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç, Bartın Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çetin, Bartın İl Müftüsü İsmail Bayrak, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, Kumluca Belediye Başkanı ve Bartın Belediyeler Birliği Başkanı Metin Çetin, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, protokol üyeleri ve kalabalık bir davetli topluluğunun katılımı ile gerçekleştirildi.

Bartın Köy Ortası Mahallesi İskele Caddesinde gerçekleştirilen açılış törenin de konuşan AK Parti Bartın Milletvekili Av.Yılmaz Tunç, Semerkand Yayınlarının manevi dünyamızı aydınlatan, yolumuza ışık tutan önemli dergi ve kitapları halkımızın hizmetine sunduğunu belirterek; "bu gün açılışını yaptığımız Bartın iletişim merkezi ile de Bartın'da önemli bir boşluk doldurulmaktadır, Bartın halkı için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum, halkımızın istifade etmesi dileğiyle açılışa katılanları saygıyla selamlıyorum" dedi.

Açılışta konuşma yapan Belediye Başkan vekili Hüseyin Çetin'de Semerkand iletişim merkezinin Bartın'a hayırlı olmasını diledi. İl Müftüsü İsmail Bayrak'ın yaptığı duanın ardından İletişim Merkezinin açılış kurdelasını AK Parti Bartın Milletvekili Av.Yılmaz Tunç keserek, katılımcılarla birlikte merkezde incelemelerde bulundu. Milletvekili Tunç ve açılışa katılan davetlilerin bazı yayınları satın aldıkları görüldü. Açılışa katılanlara ikramların yapılmasının ardından açılış merasimi sona erdi.

Dini ve kültürel alanlarda, toplumun ihtiyaç duyduğu süreli ve süresiz yayınlar üretmek, tanıtmak ve toptan dağıtımını yapmak amacıyla 1997 yılında kurulan Semerkand Yayıncılık Şirketi, 13 yıllık geçmişiyle yayıncılık sektörünün önde gelen kuruluşu olarak hizmet veriyor ve 2011 yılı sonuna kadar da tüm yurtta temsilcilikler açmayı hedefliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Semerkand İletişim Merkezinin Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement