Sevag Balıkçı, Ailesi ve Sevenleri Tarafından Anıldı - Son Dakika
Güncel

Sevag Balıkçı, Ailesi ve Sevenleri Tarafından Anıldı

Sevag Balıkçı, Ailesi ve Sevenleri Tarafından Anıldı

Vatani görevini yaparken bir askerin tüfeğinden çıkan kurşunla hayatını kaybeden Ermeni asıllı er Sevag Şahin Balıkçı, ölümünün birinci yılında mezarı başında anıldı.

22.04.2012 16:13

Vatani görevini yaparken bir askerin tüfeğinden çıkan kurşunla hayatını kaybeden Ermeni asıllı er Sevag Şahin Balıkçı, ölümünün birinci yılında mezarı başında anıldı. Anma töreninde Hrant Dink'in eşi Rakel Dink ve kardeşi Orhan Dink de katıldı.

Batman'ın Kozluk İlçesi Gümüşörgü Jandarma Karakolu'nda vatani görevini yaparken, er Kıvanç Ağaoğlu'nun tüfeğinden çıkan kurşunla yaşamını yitiren Ermeni asıllı er Sevag Şahin Balıkçı, ölümünün birinci yılında, Şişli'de Ermeni kabristanında tören düzenlendi. Anma törenine, Sevag Şahin'in ailesi ve sevenlerinin yanısıra, Hrant Dink'in eşi Rakel Dink, kardeşi Orhan Dink ve Ufuk Uras da katıldı.

Törenin ardından baba Garabet Balıkçı basın mensuplarının sorularını yanıtlandı. Cinayeti işleyen şahsın tutuksuz yargılandığını belirten baba Garabet Balıkçı, "Cinayeti işleyen serbest dolaşıyor. Mahkemenin şu anki aşamasında şahitler dinleniyor. Ancak şahitlerin ilk ifadesiyle son ifadeleri arasında çelişki var. Onlar da korkuyorlar. Vuranın, katilin, ırkçının arkasındakilerden korkuyorlar. Bilerek vurdu, öldürdü. Planlı ve bilinçliydi. Acemice hazırlanmış bir senaryo. Yönetmeni acemi. Adalet

istiyoruz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sevag Balıkçı, Ailesi ve Sevenleri Tarafından Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement